Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C

Bécsi Nikolett öt éremmel tért haza a nemzetközi versenyről

2022. október 3. 21:11
A Padányi TKD Veszprém kiválósága, Bécsi Nikolett három arany-, egy ezüst- és egy bronzérmet szerzett az Eagles-kupa nemzetközi nyílt tékvandó-megmérettetésen.

Szeptember 17-én a monori Városi Sportcsarnokban rendezték az Eagles-kupa nemzetközi nyílt tékvandóversenyt, amelyen a Padányi TKD Veszprém klub két sportolóval, Bécsi Nikolett, valamint ifi korosztályban Tóth Andrással képviseltette magát. Nemzetközi bíróként és zsűrielnökként pedig Vajky László vett részt az eseményen.

Bécsi Nikolett a három egyéni számban – formagyakorlat, küzdelem és erőtörés – és a két csapatversenyszámban három arany-, egy ezüst- és egy bronzérmet szerzett.

Bécsi Nikolett ezúttal is remekeltBécsi Nikolett ezúttal is remekelt

Azelőző két viadalát egyaránt megnyerő Tóth András egyéni küzdelemben ezúttal ezüstérmet szerzett.

Mint azt Vajky László edzőtől megtudtuk, a Padányi mindkét kiválósága tudatosan nehezítette küzdelmi esélyeit, hiszen nem a megszokott legkönnyebb súlycsoportban, hanem a nehezebb ellenfelek között indult.

Bécsi  következő megmérettetése az októberi világkupa lesz a szlovéniai Koperben, ahol ismét a megszokott három egyéni versenyszámában léphet ismét szőnyegre.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.