Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 28. Emil, Csanád
Veszprém
19°C
2024. május 28. Emil, Csanád
Veszprém
19°C

Sipos Regina világbajnoki bronzérmes!

2022. október 10. 12:48
A VESC-Weapon Group fiatal harcosa, Sipos Regina bronzérmet szerzett az elmúlt hétvégén Olaszországban rendezett korosztályos kick-box világbajnokságon.

Az elmúlt napokban az olaszországi Jesolo biztosított otthont az idei korosztályos kick-box világbajnokságnak. A nemzetközi viadalon 63 ország közel 2000 fiatal versenyzője mérette meg magát.

A magyar válogatott tagjaként a veszprémi VESC-Weapon Group harcosa, Sipos Regina is érdekelt volt a megmérettetésen, akit edzője, Dobos Gergely kísért el.

Regina az első fordulóban magabiztos sikert aratott ausztrál riválisa ellen. Ezt követően egy lengyel ellenfél következett, akit a bírók végül pontozással ítéltek jobbnak.

Sipos Regina és Dobos GergelySipos Regina és Dobos Gergely

Annak fényében, hogy Regina ellenfele végül világbajnoki címet szerzett, nem lehetünk csalódottak. A riválisa korábban Európa-bajnokságot és világkupát is nyert, így rutin tekintetében jóval előttünk járt. Büszke vagyok Regina teljesítményére, aki ismét bizonyította, hogy remek harcos!

– nyilatkozta a versenyt követően Dobos Gergely portálunk megkeresésére.

Sipos Regina az elért eredményével végül világbajnoki bronzérmet szerzett kick-boxban.

Simon Dani
további cikkek
Kilenc bajnoki címet szereztek a veszprémi küzdősportolók VESC – Weapon Group Kilenc bajnoki címet szereztek a veszprémi küzdősportolók A VESC-Weapon Group küzdősportolói kilenc bajnoki cím mellett három ezüstérmet szereztek az elmúlt hétvégén rendezett bajai, illetve gyöngyösi megmérettetéseken. 2024. március 26. 12:23 Kislány még, de Veszprém egyik legsikeresebb sportolója Sipos Regina Kislány még, de Veszprém egyik legsikeresebb sportolója A VESC-Weapon Group küzdősportolója, Sipos Regina győzelmet aratott a magyar bajnokság mellett a világkupán, az Európa-bajnokságon és az Európa-játékokon is, amellyel az egyéni sportokat tekintve a naptári év egyik legsikeresebb sportolója lett Veszprémben. A mindössze tizenhat esztendős K1-es portálunk megkeresésére elmondta, napról napra azért dolgozik, hogy idővel elérhesse az álmait. 2023. december 26. 9:12 Tislér Péter világkupa-győztes! VESC – Weapon Group Tislér Péter világkupa-győztes! A VESC-Weapon Group küzdősportolója, Tislér Péter az elmúlt hétvégén Törökbálinton rendezett Hanshi Kempo Világkupán bajnoki címet szerzett. 2023. december 8. 12:44 Veszprémi sikerek a nemzetközi versenyen VESC – Weapon Group Veszprémi sikerek a nemzetközi versenyen A VESC–Weapon Group versenyzői kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a naptári év utolsó kiemelt versenyén: három bajnoki cím mellett egy bronzérmet sikerült bezsebelniük. 2023. november 23. 15:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.