Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
16°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
16°C

Színészek – Zenészek 3:3 / A második félidőt meglepően jobban bírta erővel az idősebb átlagéletkorú Színészválogatott

2008. április 5. 23:15
Sportszempontból lényeges adat, hogy nagy küzdelemben döntetlen lett a Kamera Hungária Televíziós Műsorfesztivál keretein belül megrendezett labdarúgó mérkőzés, ám a szombat kora délután lejátszott két félidő inkább szólt a szórakoztatásról, mint a sportteljesítményről.

Valószínűleg fele annyi élménnyel sem távozott volna a sportszerető publikum a veszprémi Labdarúgó Utánpótlás Centrum műfüves pályája mellől, ha nem Hajdú B. Istvánra bízzák a sportriporter szerepét, aki a tőle megszokott kritikus és cseppet sem szerény humorral kommentálta a történteket. Sokoldalúságát jelzi, hogy a közönség (ahogyan ő fogalmazott) „spontán vastapsa közepette” pályára is lépett, és alig öt percre volt szüksége, hogy megszerezze a Zenészválogatott harmadik és egyben a mérkőzés legszebb gólját.





A 2x20 perces mérkőzés nagy részét egyébként a fiatalabb erőkből álló Zenészek uralták, korukból kifolyólag többet mozogtak, a futballista múlttal rendelkező Rakonczai Imre jól mozgatta a többieket. Az utolsó negyed órára azonban 3-1-es vezetésnél előtérbe került játékukban az egyénieskedés, mindenki gólt akart lőni, a nyilvánvaló passzok helyetti cselekbe mindig bele tudott lépni a korábbi magyar bajnok sprinter, Tatár István által irányított Színész védelem. Ennek eredménye volt, hogy az argentin színekben pompázó művészek Eperjes Károly hangos vezényszavainak is köszönhetően egyenlíteni tudtak, sőt, ha nem a Higuita álnéven védő korábbi TNT frontember, Inti áll a könnyűzenei csapat kapujában, akkor a fordítás is sikerült volna. Megemlítendő még, hogy az egyébként abszolút sportszerű mérkőzésen a popzenészek csapatában söprögetőként bevetett Ganxsta Zolee nem csak keménységével, hanem olykor – az ilyen bemutató találkozókon felesleges – durvaságával is kitűnt a mezőnyből.


Bitera Roland
további cikkek
Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged férfi kézilabda BL Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged A Szeged 31-30-ra kikapott a Barcelona otthonában csütörtök este a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. tegnap 22:39 Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! Veszprém Handball Club Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! A második félidőben 10-1-es szériát produkáló, kitűnő egyéni teljesítmények egész sorát felvonultató Veszprém 41-28-ra nyert a francia bajnok Paris Saint-Germain vendéglátójaként a kézilabda Bajnokok Ligája csütörtöki csoportrangadóján. tegnap 20:16 Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Harminchárom év után a gyorsasági motorversenyzés királykategóriája, a MotoGP 2025. augusztus 22-24-én visszatér Magyarországra. Ugyanezen évben a Superbike világbajnokság (WSBK) is hazánkban lesz, július 25-27. között, harmincöt év elteltével. A versenyek helyszíne a balatonfőkajári Balaton Park Circuit pálya lesz, amely jelentős fejlesztéseken esik át a mezőnyök érkezése előtt. tegnap 21:58 FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. magyar labdarúgó-válogatott FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. A magyar válogatott egy pozíciót rontott, ezzel a 32. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a világbajnok és Copa América-győztes Argentína vezet. tegnap 15:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.