Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A Kamlelkesek győzelmével zárult a Szilveszter Kupa

2023. január 3. 12:16
A Schmidmajer család immár tizennegyedik alkalommal hívta életre a Szilveszter Kupa teremlabdarúgó-tornát, amely ezúttal is nagy sikert aratott Veszprémben.

A vírushelyzet következtében az elmúlt években elmaradt, de az óév utolsó napjain ismét remek hangulatot varázsolt a Március 15. utcai sportcsarnok parkettjére a Szilveszter Kupa. Az immár hagyománnyá érő teremlabdarúgó-tornát tizennegyedik alkalommal szervezte meg Schmidmajer Árpád és gyermeke, Schmidmajer Ádám.

Az esemény sikerességét igazolja, hogy összesen huszonöt csapat nevezett; a csoportmérkőzéseket követően a legjobb tizenhat gárda folytathatta a küzdelmeket az egyenes kieséses szakaszban. A két nap alatt hatvanhat összecsapást és száznyolcvan gólt láthatott a kilátogató közönség. A hangulat remek volt.

A Kamlelkesek győzelmével zárult a XIV. Szilveszter Kupa Veszprémben - fotó: SzervezőkA Kamlelkesek győzelmével zárult a XIV. Szilveszter Kupa Veszprémben - fotó: Szervezők

Az elődöntőben a Cinborák 2-1-re múlta felül a Team of the Weeket, míg a Kamlelkesek 1-1-es döntetlent követően hétméteresek után örülhettek a Haverok ellen. Utóbbiak végül a harmadik helyen zártak, miután a bronzmérkőzésen 3-2-re sikerült nyerniük a Team of the Week ellen. Következhetett a döntő.

A finálé végig izgalmas, remek küzdelmet hozott. Mindkét csapat megérdemelte volna a győzelmet, ám a nyomást a Kamlelkesek bírta jobban, amely végül 2-1-re diadalmaskodott az ezüstérmes Cinborák felett.

A torna legjobb kapusa Gyurmánczi Roland (Haverok) lett, míg a legjobb játékosnak Zuigéber Ákost (Team of the Week) választották a rendezők. A gólkirályi címet Kocsis Ármin (Kamlelkesek) szerezte meg, a legjobb U21-es játékosnak járó díjat Szalay Szabolcs (Cinborák) kapta, a legjobb szenior játékos pedig Fets Krisztián (Csontdarálók) lett.

A Szilveszter Kupa minden bizonnyal 2023-ban is visszatér Veszprémbe.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.