Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Hét góllal nyert az észtek ellen a futsalválogatott

2023. január 12. 22:45 // Forrás: MLSZ
A magyar férfi futsalválogatott nem adott esélyt ellenfelének a poreci nemzetközi torna második játéknapján: 7-0-ra győzte le az észteket.

A bosnyákok elleni szerdai 2-1-es győzelem után 24 órával ismét pályára lépett a poreci felkészülési tornán szereplő magyar válogatott. Az észt együttes legyőzése nem okozott nehézséget a mieinknek, a mérkőzést végig uralva 7-0-ra nyertük meg a találkozót. Az mlsz.hu beszámolója szerint az észtek az első percekben még állták a sarat, de a 6. percben Vas Ádám góljával vezetést szereztünk, és ezt a szünetig három újabb magyar találat követte.

Simán nyert a magyar csapat - Fotó: MLSZSimán nyert a magyar csapat - Fotó: MLSZ

A fordulás után is végig a mieink irányították a mérkőzést, és három további gólt szerezve alakították ki a végeredményt.

A mieink pénteken a román válogatottal mérik össze az erejüket.

Férfi futsal felkészülési mérkőzés:
Magyarország–Észtország 7-0 (4-0)
Magyarország
: Spandler Mátyás - Nagy Imre, Bencsik Roland, Hajmási Milán, Fekete Olivér
Csere: Rábl János, Alasztics Marcell, Bíró Attila, Horváth Szabolcs, Vas Ádám, Fekete Márk, Suscsák Máté, Rutai Balázs, Szalmás Zoltán
Gólszerzők: Vas (2), Suscsák (2), Rutai, Nagy, Szalmás

Kapitányi értékelés

Ma egy fokkal tompább volt a csapat, mint kedden, ezért próbáltuk többet forgatni a sorokat és sűrűbben cserélni. Elég korán megszereztük az első gólt, ezt követően gördülékenyen ment a gólszerzés, de a játék nem volt az igazi, ami a hétfői kupaforduló, a keddi utazás és a szerdai mérkőzés után teljesen érthető. Bár a győzelem nem volt kérdéses, a csapat remek hozzáállását mutatja, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést 

– mondta az mlsz.hu-nak Turzó József a mérkőzés után.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.