Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

A tűpróba műhely átadása igazi divatbemutató keretében zajlott

2023. március 24. 11:22
Csütörtök este a Veszprém Középiskolai Kollégiumban átadták az EKF támogatásával létrejött műhelyt, mely a Gizella napokra készülve kap főszerepet.

Miklós Judit ötletgazda művészeti mentorokkal együtt dolgozva teremtette meg a Vágyott pillanatok nevű eseményt. A varróműhely átadásán már felvonultak középiskolás lányok, akik esküvői ruhákat mutattak be, de az igazi feladat majd a Gizella-napokon vár rájuk, ahol a hagyományőrző ruhák kapják a főszerepet. Miklós Judit elmondta: céljuk, hogy ezáltal bekerüljenek Veszprém vérkeringésébe.

Ovádi Péter országgyűlési képviselő örömmel vett részt az eseményen, ahogy kifejtette: mindig szívesen jön a középiskolai kollégiumba. Nem véletlen, hiszen érezni, milyen ereje van a közösségnek. Ovádi szerint a kis közösségek tudnak igazán sokat elérni.

Mike Friderika az EKF részéről kiemelte: a 2023-as év nem csak a nagy fesztiválokról szól, hanem helye van a kisebb közösségek megmozdulásainak is.

Ünnepélyesen Csík Richárd, az Egyetem városrész képviselője adta át a műhelyt. Köszönetet mondott a Kollégium vezetésének, amiért ilyen kiváló, összekovácsolt csapatot tartanak a kezükben, s bízik abban, hogy a műhely majd minél több embernek okoz boldogságot. 

Galéria
Galériánk a divatbemutatóról
Szabó Eszter
Kovács Bálint
további cikkek
Új kutyafuttató építi a kutyás közösséget a Görgey utcában Új kutyafuttató építi a kutyás közösséget a Görgey utcában Csütörtök délután hivatalosan is átadták a Görgey Artúr utcai kutyafuttatót. Az eseményen megtekinthettük, amint a kutyusok felavatják a futtató eszközeit. 2024. április 12. 22:16 A Balatoni Jegesmedvék csapata jótékonykodott a PUMI részére A Balatoni Jegesmedvék csapata jótékonykodott a PUMI részére A Balatoni Jegesmedvék jótékonysági hidegmerüléséből befolyt adományt szerda délután adták át a PUMI Veszprémi Állatvédelmi Kompetencia Központ számára. 2024. április 10. 20:07 A Balatoni jegesmedvék most menhelyi állatoknak segítettek közélet A Balatoni jegesmedvék most menhelyi állatoknak segítettek Pribék István és a Balatoni jegesmedvék csapata jótékonysági céllal szervezett jeges fürdőzést a Balatonban szombat délelőtt. Az eseményen összegyűjtött adománnyal a PUMI Veszprémi Állatvédelmi Alapítványt támogatták.   2024. április 6. 20:39 ,,Ember a rács mögött” - sosem látott kulisszatitkok a veszprémi várbörtön életéből kultúra ,,Ember a rács mögött” - sosem látott kulisszatitkok a veszprémi várbörtön életéből Jövő hét kedden nyitják meg hivatalosan az ,,Ember a rács mögött” című kiállítást a várbörtön falai között, amely eddig sosem látott módon kalauzolja el a látogatókat, bemutatva az elítéltek börtönben töltött mindennapjait.   2024. március 27. 21:36

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.