Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Áder János előadást tartott középiskolásoknak a klímavédelmi kérdésekről

2023. április 23. 13:36 // Forrás: MTI
A Föld napja alkalmából tartott előadást Budapesten.

Áder János volt köztársasági elnök, a Kék Bolygó Alapítvány kuratóriumi elnöke előadást tartott középiskolásoknak aktuális klímavédelmi kérdésekről és az alapítvány tevékenységéről a Föld napja alkalmából a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Középiskolás Programjának eseményén Budapesten, az MCC Alapítvány épületében.

Áder János elmondta, hogy a klímaváltozás következményei a Kárpát-medencében az előrejelzettnél hamarabb érezhetők lesznek, drasztikus változások várhatók.

vehir.hu
további cikkek
A jövő generációja ültetett fákat egy élhetőbb bolygóért A jövő generációja ültetett fákat egy élhetőbb bolygóért A Valeo eAutomotive Hungary Kft. programjának keretében a cég képviselői hétfő délelőtt a kis óvodásokkal együtt ültettek fákat a Veszprémi Bóbita Körzeti Óvoda udvarán. 2024. április 23. 15:09 Ma van a Föld napja: felelősséggel tartozunk bolygónk megóvásáért Ma van a Föld napja: felelősséggel tartozunk bolygónk megóvásáért Április 22-e a Föld napja, egy olyan globális esemény, amely felhívja a figyelmet bolygónk védelmére, arra, hogy ennél nincs sürgetőbb az emberiség számára. A Föld napja célja, hogy tudatosítsa az emberi tevékenységek környezetre gyakorolt hatásait, és ösztönözze a fenntartható cselekvéseket. 2024. április 22. 12:03 A valóság nem ellenség, nézzünk szembe vele! A valóság nem ellenség, nézzünk szembe vele! Csütörtök délelőtt a Magyar Tudományos Akadémia – Veszprémi Akadémiai Bizottsága adott otthont a Pannon Egyetem Humántudományi Kar, azon belül is a Társadalomtudományi Intézet szervezésében megvalósuló, A valóság nem ellenség konferencia megnyitójának, s magának a rendezvénynek, mely központi témája az éghajlatváltozás, s annak társadalmi aspektusai. 2023. november 23. 12:07 Áder János a Pannon Egyetemen: illúziókat kergetünk, pedig a valóság itt van előttünk fenntarthatóság Áder János a Pannon Egyetemen: illúziókat kergetünk, pedig a valóság itt van előttünk Pusztán tudományos tények hangzottak el, mégis kijózanító erővel bírt Áder János, volt köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnökének előadása, amit a Pannon Egyetemen tartott a Green Up elnevezésű tematikus hónap nyitóeseményeként kedden. A javában egyetemisták előtt tartott előadáson elhangzott, sokszor csak illúziókat kergetünk, pedig a valóság itt van előttünk. 2023. november 1. 4:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.