2023. június 6.
//
Norbert névnap

Dibusz Dénes: Elképzelhető, hogy a Fradiból vonulok vissza

Edzéslesen videósorozatunk különleges állomásához érkezett, hiszen bepillantást nyertünk az immár 34-szeres bajnok Ferencváros otthonába. A fővárosi labdarúgócsapat kapitányával, Dibusz Dénessel exkluzív interjút is készítettünk, amelyből számtalan érdekességre fény derült.

Nemcsak újságíróként, hanem a szerkesztőségünk életében is komoly mérföldkövet jelentett, hogy lehetőségünk nyílt ellátogatni Magyarország legértékesebb férfi labdarúgócsapata, a bajnoki címet idén is megszerző Ferencvárosi TC otthonába. A profizmus, a szellemiség, a sporthagyomány tisztelete mellett a közvetlenséget is feltétlen ki kell hangsúlyoznunk, amelyben részünk volt.

Főleg úgy, hogy „idegenvezetőnek” egy olyan sportembert kaptunk, akinek pályafutása csakugyan tiszteletreméltó. A magyar válogatott kapusa, az FTC csapatkapitánya, Dibusz Dénes kérdésünkre elmondta, hogyan került anno a kapu elé, mit jelentett számára az elmúlt évtized zöld-fehérben. Dénes a családi élet fontosságáról is őszintén mesélt: a kisfiával való kapcsolata meghatározó jelentőséggel bír a rangadókat megelőzően is.

Részletek az alábbi videónkban!

Simon Dani

További cikkek

Falmászó-edzésen jártunk az ActiCityben
Falmászó-edzésen jártunk az ActiCityben
Edzéslesen videósorozatunk legújabb epizódjában a válogatott falmászó, Boros Boldizsár munkájába nyerhetünk bepillantást, aki immár az ActiCityben készül a világversenyekre edzője, Strommer Soma segítségével.
Egyetlen lépés és bajnok a VLS!
Egyetlen lépés és bajnok a VLS!
Edzéslesen videósorozatunk legújabb részében a Practical VLS munkájába nyerhetünk bepillantást, amely lelkiismeretesen készül a Tatabányai SC elleni vasárnapi (17.00), pápai „bajnoki döntőre”. Videónkban a veszprémiek vezetőedzője, Pető Tamás is megszólal.
Telekom Veszprém: az idény legfontosabb mérkőzése következik!
Telekom Veszprém: az idény legfontosabb mérkőzése következik!
Edzéslesen videósorozatunk legújabb epizódjában a Telekom Veszprém vendégszeretetét élvezzük, amely gőzerével készül a lengyel bajnok Kielce elleni csütörtök esti (18.45), hazai BL-negyeddöntőre. Videónkban az „Építők" válogatott kézilabdázója, Ligetvári Patrik is megszólal.
Külföldre igazol a Fejér-B.Á.L. Veszprém kulcsjátékosa – VIDEÓ
Külföldre igazol a Fejér-B.Á.L. Veszprém kulcsjátékosa – VIDEÓ
Edzéslesen című videósorozatunkban hétről hétre bemutatjuk, hogyan készülnek mérkőzéseikre a veszprémi sportcsapatok. Legújabb epizódunkban a kézilabda NB I-ben szereplő Fejér-B.Á.L. Veszprém vendégszeretetét élvezzük.
Délelőtt tanár, délután erőemelő – VIDEÓ
Délelőtt tanár, délután erőemelő – VIDEÓ
Edzéslesen című videósorozatunkban hétről hétre bemutatjuk, hogyan készülnek versenyeikre a veszprémi sportolók. Ezúttal a Lovassy László Gimnázium tanára, a világcsúcstartó erőemelő, Csonka Anikó látott minket vendégül, akinek segítségével megpróbálkozhattunk a felhúzással is.