Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
4°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
4°C

Dibusz Dénes: Elképzelhető, hogy a Fradiból vonulok vissza

2023. május 11. 10:56
Edzéslesen videósorozatunk különleges állomásához érkezett, hiszen bepillantást nyertünk az immár 34-szeres bajnok Ferencváros otthonába. A fővárosi labdarúgócsapat kapitányával, Dibusz Dénessel exkluzív interjút is készítettünk, amelyből számtalan érdekességre fény derült.

Nemcsak újságíróként, hanem a szerkesztőségünk életében is komoly mérföldkövet jelentett, hogy lehetőségünk nyílt ellátogatni Magyarország legértékesebb férfi labdarúgócsapata, a bajnoki címet idén is megszerző Ferencvárosi TC otthonába. A profizmus, a szellemiség, a sporthagyomány tisztelete mellett a közvetlenséget is feltétlen ki kell hangsúlyoznunk, amelyben részünk volt.

Főleg úgy, hogy „idegenvezetőnek” egy olyan sportembert kaptunk, akinek pályafutása csakugyan tiszteletreméltó. A magyar válogatott kapusa, az FTC csapatkapitánya, Dibusz Dénes kérdésünkre elmondta, hogyan került anno a kapu elé, mit jelentett számára az elmúlt évtized zöld-fehérben. Dénes a családi élet fontosságáról is őszintén mesélt: a kisfiával való kapcsolata meghatározó jelentőséggel bír a rangadókat megelőzően is.

Részletek az alábbi videónkban!

Simon Dani

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.