Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Falmászó-edzésen jártunk az ActiCityben

2023. május 25. 4:00
Edzéslesen videósorozatunk legújabb epizódjában a válogatott falmászó, Boros Boldizsár munkájába nyerhetünk bepillantást, aki immár az ActiCityben készül a világversenyekre edzője, Strommer Soma segítségével.

A tizenöt éves veszprémi falmászó, Boros Boldizsár az elmúlt idényhez képest korcsoportot lépett, az ifjúsági A-mezőnyben bizonyíthat. A válogatott versenyző múlt hétvégén a Győrben rendezett Magyar Kupa-fordulóban már bizonyított is, hiszen korosztályában első, míg a felnőttek nyílt versenyében az előkelő harmadik helyen végzett boulder-kategóriában.

A vele készített videónk alább megtekinthető! 

Galéria
Bepillantás egy válogatott falmászó edzésébe
Simon Dani
Domján Attila
további cikkek
Boros Boldizsár visszatért! Boros Boldizsár Boros Boldizsár visszatért! A sérülés után visszatérő, tizenhat éves veszprémi falmászó összesítésben első helyen végzett ifjúsági A-korcsoportban boulder- és nehézségi kategóriában a falmászó éves kupasorozatban. Boros Boldizsár a felnőttek között is megmérettette magát, ahol összesítésben nehézségi kategóriában a második lett. 2023. december 19. 12:46 Ha falakba ütközöl, mássz fel rajtuk! Ha falakba ütközöl, mássz fel rajtuk! A Bakonyban nem kell sokat utaznunk, hogy sziklafalat találjunk, ezek közül jó néhányat meg is mászhatunk. Hogy pontosan milyen feltételek szükségesek ehhez, és hogyan válhat valakiből hobbi sziklamászó, arról Valastyán Áront kérdeztük. 2023. október 16. 13:20 A tizennégy éves veszprémi falmászó a felnőttek között is diadalmaskodott Boros Boldizsár A tizennégy éves veszprémi falmászó a felnőttek között is diadalmaskodott Boros Boldizsár nyerte a felnőtt falmászók Magyar Kupájának első, múlt hétvégi fordulóját. A tizennégy éves veszprémi fiatal egyedüliként teljesítette hibátlanul mind a tíz falat a szombathelyi megmérettetésen. 2022. május 3. 15:17 Boros Boldizsár lett az év legjobbja falmászásban falmászás Boros Boldizsár lett az év legjobbja falmászásban Boros Boldizsár továbbra is hazánk egyik legnagyobb ígérete falmászásban. A tizennégy esztendős veszprémi versenyző az elmúlt évben már ifjúsági B kategóriában szállt harcba, de ezúttal sem talált legyőzőre. Nem csoda, hogy továbbra is számítanak rá a válogatottban. 2022. február 2. 4:00

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.