Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 23. Lenke
Veszprém
29°C
2024. július 23. Lenke
Veszprém
29°C

Boros Boldizsár visszatért!

2023. december 19. 12:46
A sérülés után visszatérő, tizenhat éves veszprémi falmászó összesítésben első helyen végzett ifjúsági A-korcsoportban boulder- és nehézségi kategóriában a falmászó éves kupasorozatban. Boros Boldizsár a felnőttek között is megmérettette magát, ahol összesítésben nehézségi kategóriában a második lett.

Boros Boldizsár közel egy éven át tartó rehabilitációja után májusban kezdhetett bele ismét a munkába. A veszprémi falmászó lelkiismeretesen, nagy akarattal dolgozott, hogy a közelmúltban rendezett országos kupasorozatban újabb szép eredményt érhessen el.

Boros Boldizsár bajnok lett!Boros Boldizsár bajnok lett!

Megkeresésünkre Boldizsár hangsúlyozta, köszönettel tartozik az Ada-Bau Kft. tulajdonosának, Ürményi Norbertnek, hogy támogatta a felépülésében. A masszőr Surányi Zsolt mellett a gyógytornász Vida Szilviát is kiemelte, akik nélkül elmondása szerint nem épülhetett volna fel. Végül edzője, Strommer Soma irányába fordult hálával, aki a felkészülését vezette.

A kiváló eredményekhez az is nagyban hozzájárult, hogy a veszprémi Acti-Cityben létrehozott falmászóterem minőségi edzéslehetőséget tesz lehetővé. Boldizsárt az újabb sikerei mentén beválasztották a Heraklész-programba is, ami a fiatal tehetségeket a sportminisztérium támogatásával segít eljuttatni a csúcsra.

vehir.hu
további cikkek
Falmászó-edzésen jártunk az ActiCityben falmászás Falmászó-edzésen jártunk az ActiCityben Edzéslesen videósorozatunk legújabb epizódjában a válogatott falmászó, Boros Boldizsár munkájába nyerhetünk bepillantást, aki immár az ActiCityben készül a világversenyekre edzője, Strommer Soma segítségével. 2023. május 25. 4:00 A tizennégy éves veszprémi falmászó a felnőttek között is diadalmaskodott Boros Boldizsár A tizennégy éves veszprémi falmászó a felnőttek között is diadalmaskodott Boros Boldizsár nyerte a felnőtt falmászók Magyar Kupájának első, múlt hétvégi fordulóját. A tizennégy éves veszprémi fiatal egyedüliként teljesítette hibátlanul mind a tíz falat a szombathelyi megmérettetésen. 2022. május 3. 15:17 Boros Boldizsár lett az év legjobbja falmászásban falmászás Boros Boldizsár lett az év legjobbja falmászásban Boros Boldizsár továbbra is hazánk egyik legnagyobb ígérete falmászásban. A tizennégy esztendős veszprémi versenyző az elmúlt évben már ifjúsági B kategóriában szállt harcba, de ezúttal sem talált legyőzőre. Nem csoda, hogy továbbra is számítanak rá a válogatottban. 2022. február 2. 4:00 Amikor az erő, a dinamika és a minőség találkozik Amikor az erő, a dinamika és a minőség találkozik Idén januárban szezonnyitó cikkünkben már betekintést engedtünk a függőleges szenvedély, a sportfalmászás rejtelmeibe Boros Boldizsár (13) sikertörténetén keresztül, aki a serdülő korosztály kiválóságaként ez évtől már az IFJÚSÁGI B kategóriában az Ada-Bau Kft. támogatottjaként méretteti meg magát. 2021. április 28. 15:03

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.