Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Az idei tanévben 27. alkalommal rendezte meg a Deák iskola matematika munkaközössége a Bem József megyei matematikaversenyt.

2023. május 22. 11:23

Az eseményre több mint 1100 tanuló nevezett, 36 iskola képviseletében.  A kétfordulós megmérettetést követően kategóriánként az 1-10. helyezést elérő diákok és felkészítő pedagógusaik kaptak meghívást az ünnepélyes eredményhirdetésre a Deák iskolába. 

Győztesek

2. évfolyam

Szabó Villő    (Szent István Római Katolikus Ált. Isk. Pápa, felkészítő:    Kókainé Ménesi Mária)
Cseh Zsóka Eszter    (Veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola,    felkészítő: Szalai Szilvia)

3. évfolyam

Paholics Rozi    (Tihanyi Bencés Iskola, felkészítő:    Illés Hajnalka)

4. évfolyam

Merics Kata    (Veszprémi Deák Ferenc Általános Iskola, felkészítő:    Harmati Csilla)

5. évfolyam

Török Bence    (Balatonfűzfői Irinyi János Általános Iskola és AMI , felkészítő:   Liszákné Bocskay Zsuzsa)

6. évfolyam

Varga Alina    (Várkerti Általános Iskola Várpalota, felkészítő:    Rotter Lindita)

7. évfolyam

Szerdahelyi Áron    (Szilágyi Keresztény Iskola, Veszprém   felkészítő: Szijjártóné Hosoff Katalin)

8. évfolyam

Gombás Dávid    (Szent Anna Katolikus Általános Iskola és Óvoda Szany   felkészítő:  Bognár Rozália Katalin)

vehir.hu
további cikkek
Költségvetés 2024: a Fidesz-KDNP biztosan igennel szavaz Költségvetés 2024: a Fidesz-KDNP biztosan igennel szavaz 2024 a veszprémiek éve lesz a költségvetés alapján is, melyről csütörtökön dönt a közgyűlés. A Fidesz-KDNP frakciója már biztosan támogatni fogja a tervezetet. tegnap 15:04 Hartmann Ferenc a (majdnem) teljes ellenzék közös polgármester-jelöltje választás 2024 Hartmann Ferenc a (majdnem) teljes ellenzék közös polgármester-jelöltje Dobrev Klára személyesen és a nevével fémjelzett Demokratikus Koalíció, valamint majdnem az összes ellenzéki párt felsorakozott Hartmann Ferenc, veszprémi szocialista képviselő mögött az önkormányzati választáson, aki így Porga Gyula újabb kihívójaként jelent meg. A hétfői bejelentésen szinte nem volt olyan ellenzéki pecsét, amit ne akartak volna Hartmanra ragasztani, miközben ő egy egyszerű szociális programot hirdetett meg Veszprémben. tegnap 3:15 Megválasztották államfőnek Sulyok Tamást köztársasági elnök Megválasztották államfőnek Sulyok Tamást Megválasztotta Sulyok Tamást köztársasági elnökké az Országgyűlés hétfőn. Az Alkotmánybíróság elnöke, aki a tisztségre egyedüli jelölt volt, 134 támogató szavazatot kapott a titkos voksoláson. 2024. február 26. 18:19 A magyar parlament is döntött Svédország NATO-csatlakozásának támogatásáról A magyar parlament is döntött Svédország NATO-csatlakozásának támogatásáról 188 igen szavazattal, 6 nem ellenében elfogadta az Országgyűlés a Svédország NATO-hoz való csatlakozásáról szóló jegyzőkönyv kihirdetéséről szóló javaslatot. 2024. február 26. 18:09

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.