Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Patikanapot tartottak Veszprémben

2023. június 10. 21:15
Nyílt nappal és egészségmegőrző szűrésekkel várta az érdeklődőket az országos patikanap alkalmából szerdán a Fekete Sas patika.

Vércukor és testtömeg-összetétel méréssel, dermokozmetikai és életmód tanácsadással, az egészség témáját érintő gyermekrajz-pályázattal várták az érdeklődőket szerdán a Fekete Sas patikában az országos patikanap alkalmából. Emellett betekintést engedtek a kulisszák mögé is egy nyílt nap keretében.

Az országos patikanapot 2004-ben hívta életre a Magyar Gyógyszerész Kamara, idén pedig már tizennyolcadik alkalommal rendezték meg azért, hogy ezzel is felhívják a figyelmet a gyógyszertári dolgozók áldozatos munkájára. 

A patikanap veszprémi megnyitóján Csík Richárd önkormányzati képviselő felidézte, hogy a Fekete Sas a város első gyógyszertára volt, ami 1806-ban nyílt meg. Pápai Zoltán tulajdonos-ügyvezető a patika jó kapcsolatait méltatta, hiszen a partnerek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a gyógyszertár elláthassa feladatát. A helyszínen felolvasták Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter levelét, aki háláját fejezte ki a rendszerváltás után kamarát alapító gyógyszerészeknek azért, hogy életben tartják ezt a programsorozatot. 

vehir.hu
Szalai Csaba

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.