Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C

Megújult a Jutasi úti Gyógyszertár

2022. február 22. 15:03
Nagyobb ügyféltérrel, modern elrendezéssel várja vásárlóit a Jutasi úti Gyógyszertár. A patikát hétfő délben avatták fel.

A gyógyszertár története majdnem egyidős a Jutasi úti lakóteleppel, ahol a város lakosságának több mint harmada él – emlékeztetett megnyitóbeszédében dr. Papp Katalin, a patika vezetője. A lakótelep létrejöttekor szükségessé vált egy gyógyszertár nyitása is, hogy a gyógyszerek és egyéb készítmények helyben is hozzáférhetővé váljanak. A patika végül 45 évvel ezelőtt, 1977-ben kezdte meg működését dr. Sóskuthy István vezetésével, aki most, a hétfői ünnepségen is jelen volt.

– Az elmúlt negyvenöt évben sokat változott a világ, és vele együtt az emberek igényei is – magyarázta dr. Papp Katalin, rámutatva: a digitális korszakban a patikában is online adják le a rendeléseket és hívják le az elektronikus recepteket. Nem változott azonban az, hogy az emberek segítségért fordulnak a gyógyszerészekhez, akik stabil pontot jelentenek az életünkben, szerepük a pandémia miatt pedig méginkább felértékelődött.

Ebben a nehéz időszakban döntöttek úgy a patika tulajdonosai, hogy az Alma Gyógyszertárhálózat üzemeltetőjével, a Patika Management Kft-vel együttműködve megújítják a gyógyszertár arculatát és kínálatát. A kivitelező tavaly szeptemberben vette át a munkaterületet, egy hónappal később pedig már a megújult – és alapterületében kétszeresére növelt – ügyféltérben fogadhatták a betérőket. Megváltozott a kínálat is, a gyógyszerek mellett nagyobb szerepet kaptak az étrend-kiegészítők, gluténmentes készítmények, kozmetikumok, vény nélkül kapható állatgyógyászati termékek – mindezek pedig hamarosan a Foodpandán keresztül házhozszállítással is rendelhetők.

A Jutasi úti Gyógyszertár belépett a 21. századba – fogalmazott dr. Lázár Szabolcs, a Patika Management Kft. ügyvezető igazgatója. Mint mondta, megváltozott az emberek hozzáállása, sokkal több információval rendelkeznek, mint harminc éve, ugyanakkor többféle termék is áll rendelkezésükre. 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.