Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
19°C
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
19°C

Elvették Oroszországtól a 2026-os női kézilabda Eb rendezési jogát

2023. július 4. 15:37 // Forrás: MTI
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) elvette Oroszországtól a 2026-os női Európa-bajnokság rendezési jogát.

Az EHF honlapjának keddi beszámolója emlékeztet, hogy 2021 novemberében választották házigazdának az oroszokat, ám az ukrajnai háború miatt nem halogathatták tovább a döntést, így a végrehajtó bizottsága elvette tőlük a rendezési jogot.

Az EHF-nek új házigazdát kell keresnie, de a pályázati eljárásról egyelőre nem közöltek részleteket. A 2030-as és a 2032-es Európa-bajnokságok pályázati folyamata még idén megkezdődik a szándéknyilatkozatok befogadásával, a döntésekre pedig jövő év végén kerül sor.

vehir.hu
további cikkek
Döntetlennel zárult a vármegyei derbi  Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 Döntetlennel zárult a vármegyei derbi  A házigazda Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 25-25-ös döntetlent játszott a vármegyei rivális KK Ajkával a férfi kézilabda NB I/B vasárnapi rangadóján. ma 20:50 Női kézilabda BL: Esbjergben is kikapott, nem jutott négyes döntőbe a Ferencváros kézilabda Női kézilabda BL: Esbjergben is kikapott, nem jutott négyes döntőbe a Ferencváros Az előző idényben ezüstérmes Ferencváros nem jutott be a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe, mivel hazai egygólos vereségét követően vasárnap idegenben 29-24-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett Esbjergtől. ma 17:54 Hét góllal is vezetett, mégis kikapott a VPSE Veszprém Pannon SE Hét góllal is vezetett, mégis kikapott a VPSE A Veszprém Pannon SE 24-23-ra alulmaradt a Sárvár vendégeként a női kézilabda NB II rájátszásának szombati mérkőzésén. Németh Gáborné tanítványai hétgólos előnyről bukták el a két pontot. ma 11:37 Női kézilabda BL: kétgólos hazai vereséggel jutott négyes döntőbe a Győr kézilabda Női kézilabda BL: kétgólos hazai vereséggel jutott négyes döntőbe a Győr Az elmúlt idényben bronzérmes Győri Audi ETO bejutott a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe, mivel idegenbeli hétgólos sikerét követően a negyeddöntő szombati visszavágóján saját közönsége előtt 26-24-re kapott ki a címvédő norvég Vipers Kristiansandtól. tegnap 22:03

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.