Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Hamarosan a földdel lesz egyenlő a régi hajléktalanszálló

2023. augusztus 28. 10:53
A munkagépek elkezdték a falait is lebontani a veszprémi vasútállomás mellett lévő egykori hajléktalanszállónak, így hamarosan elindulhat a terület parkosítása.

Miután a Magyar Máltai Szeretszolgálat által működtetett hajláktalanellátás átkerült az egykori MÁV-szálló épületébe sokkal rendezettebb körülmények közé, elkezdődhetett a korábbi épület bontása. Ezt sokan "Veszprém szégyenfoltjaként" emlegették csak, lévén, hogy kikerülhetetlen volt, ha valaki a vasútállomást szerette volna megközelíteni és sem környezete, sem kinézete nem okozott elsőre bizalomgerjesztő látványt.

Kapcsolódó cikk
Átadták a felújított egykori Máv Szállót
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat július közepén birtokba vette az új helyet, így elkezdődhet a kiürült egykori Posta épület bontása, majd a területrendezés és parkosítás.

Ez a jövőben megszűnik, hiszen miután a munkagépek a földdel teszik egyenlővé az épületet, elindul a terület rehabilitációja, ami kapcsolódva a vasútállomás fejlesztéséhez és a buszmegálló felújításához egy sokkal zöldebb, parkossabb része lesz Veszprémnek.

vehir.hu
további cikkek
LEGO-ból épített robotokkal versenyeznek LEGO-ból épített robotokkal versenyeznek Idén rendezik meg 10. alkalommal a World Robot Olympaid LEGO robotépítési és programozási versenyt, melynek RoboMission elnevezésű negyedik regionális elődöntőjét péntek délelőtt tartották meg a Völgyikút Házban.   tegnap 8:28 Mit keresett a Veszprém és Hajmáskér közötti vasútvonalon egy gőzmozdony pénteken? Mit keresett a Veszprém és Hajmáskér közötti vasútvonalon egy gőzmozdony pénteken? Nem a MÁV döntött úgy, hogy mozdony flottáját néhány klasszikus darab újbóli beindításával bővíti. Egészen más oka volt, hogy péntek délután egy gőzmozdony többször is megtette a Veszprém és Hajmáskér közötti szakaszt a sínpályán. tegnap 8:30 Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. 2024. április 26. 14:11 WHO: a magyar 11 évesek negyede ivott már alkoholt WHO: a magyar 11 évesek negyede ivott már alkoholt Az Egészségügyi Világszervezet legfrissebb tanulmányából aggasztó kép rajzolódik ki: a magyar serdülők a világ élvonalában vannak az alkohol kipróbálásában. ma 8:33

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.