Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 12. Izabella
Veszprém
30°C
2024. július 12. Izabella
Veszprém
30°C

Hamarosan a földdel lesz egyenlő a régi hajléktalanszálló

2023. augusztus 28. 10:53
A munkagépek elkezdték a falait is lebontani a veszprémi vasútállomás mellett lévő egykori hajléktalanszállónak, így hamarosan elindulhat a terület parkosítása.

Miután a Magyar Máltai Szeretszolgálat által működtetett hajláktalanellátás átkerült az egykori MÁV-szálló épületébe sokkal rendezettebb körülmények közé, elkezdődhetett a korábbi épület bontása. Ezt sokan "Veszprém szégyenfoltjaként" emlegették csak, lévén, hogy kikerülhetetlen volt, ha valaki a vasútállomást szerette volna megközelíteni és sem környezete, sem kinézete nem okozott elsőre bizalomgerjesztő látványt.

Kapcsolódó cikk
Átadták a felújított egykori Máv Szállót
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat július közepén birtokba vette az új helyet, így elkezdődhet a kiürült egykori Posta épület bontása, majd a területrendezés és parkosítás.

Ez a jövőben megszűnik, hiszen miután a munkagépek a földdel teszik egyenlővé az épületet, elindul a terület rehabilitációja, ami kapcsolódva a vasútállomás fejlesztéséhez és a buszmegálló felújításához egy sokkal zöldebb, parkossabb része lesz Veszprémnek.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.