Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. november 30. András, Andor
Veszprém
1°C
2023. november 30. András, Andor
Veszprém
1°C

Hamarosan a földdel lesz egyenlő a régi hajléktalanszálló

2023. augusztus 28. 10:53
A munkagépek elkezdték a falait is lebontani a veszprémi vasútállomás mellett lévő egykori hajléktalanszállónak, így hamarosan elindulhat a terület parkosítása.

Miután a Magyar Máltai Szeretszolgálat által működtetett hajláktalanellátás átkerült az egykori MÁV-szálló épületébe sokkal rendezettebb körülmények közé, elkezdődhetett a korábbi épület bontása. Ezt sokan "Veszprém szégyenfoltjaként" emlegették csak, lévén, hogy kikerülhetetlen volt, ha valaki a vasútállomást szerette volna megközelíteni és sem környezete, sem kinézete nem okozott elsőre bizalomgerjesztő látványt.

Kapcsolódó cikk
Átadták a felújított egykori Máv Szállót
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat július közepén birtokba vette az új helyet, így elkezdődhet a kiürült egykori Posta épület bontása, majd a területrendezés és parkosítás.

Ez a jövőben megszűnik, hiszen miután a munkagépek a földdel teszik egyenlővé az épületet, elindul a terület rehabilitációja, ami kapcsolódva a vasútállomás fejlesztéséhez és a buszmegálló felújításához egy sokkal zöldebb, parkossabb része lesz Veszprémnek.

vehir.hu
további cikkek
Gulyás Gergely: a kormány meghosszabbítja a kamatstopokat Gulyás Gergely: a kormány meghosszabbítja a kamatstopokat A kormány meghosszabbítja a kamatstopot mind a kis- és középvállalkozások, mind a családok számára és a diákhitel esetében - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón csütörtökön Budapesten. ma 14:23 Gondoskodik a képviselő a Módszertani bölcsődéről Gondoskodik a képviselő a Módszertani bölcsődéről Miután a korábbi években a veszprémi önkormányzat felújította a Módszertani bölcsőde épületét és teljes energetikáját, valamint rendbe rakta az udvart is, az utolsó néhány hasznos eszköz beszerzésében már a belvárosi körzet önkormányzati képviselője, Bázsa Botond segített az intézménynek. ma 14:46 A lakosság háromnegyede minden betétdíjas palackot visszavált majd egy kutatás szerint A lakosság háromnegyede minden betétdíjas palackot visszavált majd egy kutatás szerint A magyarok összességében kedvezően fogadják az új palackvisszaváltási rendszer bevezetését, a lakosság háromnegyede igyekezni fog, hogy minden betétdíjas palackot visszaváltson - derül ki a Reacty Digital kutatásából.  tegnap 11:37 Egy közösség, amely tényleg érti, mit jelent jóban-rosszban együtt lenni Egy közösség, amely tényleg érti, mit jelent jóban-rosszban együtt lenni Alakulásuk után rögvest egy mindenkit bezáró világjárvánnyal kellett szembenézniük, ez mégsem rengette meg az elképzeléseiket: a Cholnoky Kerekasztal várt, kitartott, újra aktivizálódott és ma már negyedik születésnapját ünnepelhette. 2023. november 28. 15:43

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.