Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Szemüvegben kell kézilabdáznia Juhász Ádámnak

2023. augusztus 31. 19:15 // Forrás: MTI
Januári súlyos szemsérülése miatt szemüvegben kell kézilabdáznia Juhász Ádámnak, a Tatabánya válogatott irányítójának.

"Ennél jobb már nem lesz. Nem százszázalékos a szemem, távollátáshoz egy fél dioptria maradt benne, és mivel a pupillám is sérült, a hirtelen erős fény is bánt, de a pályán már nem zavar, a játékban nem akadályoz" - nyilatkozta a játékos a MOL Csapat honlapján.

Juhásznak a januári világbajnokság előtt, a válogatott edzőtáborában egy bemelegítéshez használt gumiszalag vágódott a szemébe, egy ideig az is kérdéses volt, fog-e látni egyáltalán a bal szemére, de négy műtét után biztossá vált, hogy nyolc hónapot követően visszatérhet a pályára.

Mint mondta, számára már az is nagy dolog, hogy újra a pályán lehet, hiszen nagyon nehezen viselte, amikor a sérülése után az orvosok sem tudták megmondani, visszatér-e valaha a látása.

Juhász Ádám a Kielce ellen sem kímélte magát - Fotó: MOL TatabányaJuhász Ádám a Kielce ellen sem kímélte magát - Fotó: MOL Tatabánya

"Most, hogy újra a pályán vagyok, szeretnék minél gyorsabban formába lendülni, mentálisan és fizikailag is gyorsan utol akarom érni magam" - szögezte le a 46-szoros válogatott kézilabdázó, aki a nyári szünetben tért vissza a portugál Benficától Tatabányára.

Hozzáfűzte, úgy tervezte, hogy fokozatosan szoktatja vissza magát a pályára, ám poszttársa, a bosnyák válogatott Josip Peric megsérült, ezért Juhásznak sokat kell vállalnia.

A Tatabánya pénteken az újonc PLER-Budapest otthonában játssza első bajnoki meccsét az új szezonban.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.