Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 9. Natália
Veszprém
0°C
2023. december 9. Natália
Veszprém
0°C

Sipos Regina Európa-bajnok!

2023. szeptember 8. 13:47
A veszprémi küzdősportoló történelmi tettet hajtott végre: az idei évet tekintve a WAKO-szervezet összes kiemelt versenyén győzelmet aratott. Sipos Regina magyar bajnok, világkupa-győztes és Európa-bajnok lett.

Augusztus 26. és szeptember 2. között Isztambul adott otthont a korosztályos kick-boksz Európa-bajnokságnak. A magyar színek mellett Veszprémet és a VESC –Weapon Group egyesületet is képviselte Sipos Regina, aki edzője, Dobos Gergely társagában utazott el Törökország fővárosába.

Miután Regina a közelmúltban az WAKO országos bajnokságán és a világkupán is győzelmet aratott, a ranglista éléről várhatta a szervezet idei utolsó kiemelt versenyét. A junior korosztályú veszprémi küzdősportoló ezúttal is a legkeményebb, K1-szabályrendszerben mérette meg magát -56 kg-ban.

Sipos Regina és Dobos GergelySipos Regina és Dobos Gergely

A sikerszéria pedig folytatódott: Regina egyhangú pontozással, 3-0-ra múlta felül török riválisát a fináléban, így Európa-bajnoki címet szerzett!

A versenyző edzője, Dobos Gergely elismeréssel szólt tanítványa teljesítményéről, de hangsúlyozta, továbbra is lelkiismeretesen kell dolgozniuk.

Magyarország Nagy-Britannia és Bulgária mögött a harmadik helyen végzett az éremtáblázaton az isztambuli utánpótlás kick-box Európa-bajnokságon, amelyen 38 ország több mint 1600 versenyzője indult. A 18 éven aluli magyar fiatalok összesen 29 arany-, 35 ezüst- és 56 bronzérmet szereztek.

Simon Dani

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.