Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kezdetét vette az ADA-BAU kispályás bajnokság

2023. szeptember 13. 10:59
Az elmúlt hétvégén kezdetét vette az ADA-BAU kispályás labdarúgó-bajnokság 2023/2024-es idénye a megújult fénytechnikával ellátott Erdész utcai sportkomplexumban.

A Magyar Labdarúgó-szövetség Veszprém Vármegyei Igazgatósága mellett továbbra is ADA-BAU Kft. a bajnokság lebonyolító partnere, névadó szponzora. Negyvenkét baráti, amatőr társaság öt osztályban, öt játéknapon kapcsolódhat ki a sportolási lehetőségnek köszönhetően.

A szervezők nagy hangsúlyt fektettek a játékosok igényeinek kiszolgálására: az elmúlt hétvégi rajton már megújult fénytechnika világította be az Erdész utcai sportkomplexumot, ahol a hálókat is lecserélték.

A Practical VSC vezetőedzője, Pető Tamás is részt vesz a bajnokságbanA Practical VSC vezetőedzője, Pető Tamás is részt vesz a bajnokságban

A bajnokságban a mindenkori kispályás játékszabályok lesznek érvényben. Megkeresésünkre Finta Péter vármegyei vezető elmondta, a nevezett játékosokra a szövetség egészségügyi biztosítást is köt.

"Ha a vizsgálatoknak köszönhetően tízévente egyetlen életet is megmenthetünk, már akkor is elégedettek lehetünk"

– mutatott rá Finta.

Galéria
Elrajtolt a veszprémi kispályás labdarúgó-bajnokság
Simon Dani
Szalai Csaba
további cikkek
Fotóriport az idei Gyulaffy-futóversenyről Gyulaffy László Általános Iskola Fotóriport az idei Gyulaffy-futóversenyről A rátóti Gyulaffy László Német Nemzetiségi Általános Iskola az elmúlt hétvégén rendezte meg hagyományos futóversenyét. Az izgalmas megmérettetésen a gyermekek szüleikkel, tanáraikkal karöltve teljesítették a több mint 1 kilométeres távot – FOTÓRIPORT. 2024. június 17. 11:30 Több mint tízezer indulóra számítanak a Balaton-átúszás szervezői szabadidősport Több mint tízezer indulóra számítanak a Balaton-átúszás szervezői Több mint tízezer résztvevőre számítanak a szervezők a Balaton-átúszáson, amelyre a tervek szerint július 20-án kerül sor. 2024. június 12. 8:12 Balaton-átevezés július 27-én hetedszer szabadidősport Balaton-átevezés július 27-én hetedszer Július 27-én rendezik meg a hetedik Hervis Balaton-átevezést, amelynek résztvevői kajakkal, kenuval, SUP-pal vagy sárkányhajóval is teljesíthetik a Zamárdi-Tihany-Zamárdi nyolc kilométeres útvonalat. 2024. június 4. 13:32 Ultrabalaton: több mint 25 ezer résztvevő, rekordösszeg karitatív célokra szabadidősport Ultrabalaton: több mint 25 ezer résztvevő, rekordösszeg karitatív célokra Egyéniben magyar győzelmek születtek a 18. alkalommal megrendezett NN Ultrabalatonon, amelyen több mint 25 ezer résztvevőt regisztráltak és rekordösszeg, majdnem 23 millió forint gyűlt össze karitatív célokra. 2024. május 5. 20:08

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.