Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 30. Katalin, Kitti
Veszprém
22°C
2024. április 30. Katalin, Kitti
Veszprém
22°C

Sipos Adrián számára fantasztikus élmény volt Kielben játszani

2023. szeptember 13. 21:22 // Forrás: MTI
Sipos Adrián, az MT Melsungen válogatott beállója számára fantasztikus élmény volt a THW Kiel otthonában játszani a német férfi kézilabda-bajnokságban.

"Nagyon jó atmoszférájú csarnokuk van, egy szuper csapattal. Nagyon jó hangulatban játszottunk, hittünk magunkban, hittünk a játékunkban és ez lett a végeredménye" - nyilatkozta szerdán az M1 aktuális csatornán Sipos, aki pályafutása során első alkalommal lépett pályára a Wunderino Arenában.    

A Melsungen vasárnap nagy bravúrral 35-30-ra nyert a címvédő Kiel otthonában, a magyar beállónak egy kapura lövése volt, azt gólra váltotta. Négy forduló után már csak a Füchse Berlin és a Melsungen százszázalékos a tabellán. Utóbbi 2012 óta először, fennállása során másodszor tudott nyerni Kielben.    

"Jó formában vagyunk, jól játszottunk idegenben is, ott, ahol nagyon nehéz nyerni. Nagyon nagy volt az öröm, hiszen ez a klub és a játékosok számára is nagy dolog. Egy ilyen meccset megnyerni a Bundesligában, pláne idegenben, nem egyszerű dolog" - magyarázta Sipos.

Fotó: MT Melsungen FacebookFotó: MT Melsungen Facebook

Hozzátette, jól tudják, hogy nagyon sok mérkőzés vár még rájuk a szezonban, de minden egyes pont nagyon fontos számukra, ezért koccintottak a kieli sikerre, de szolid körülmények között ünnepeltek, és másnap már a következő meccsre összpontosítottak.

Meglátása szerint elsősorban a sok taktikai gyakorlás és fizikális edzés a sikereik titka. Másrészt a játékosok előrébb akarnak lépni, az újonnan érkezettek szeretnék megmutatni, hogy miért jöttek, ott van a helyük, és tudnak segíteni a csapatnak, a régiek pedig ki akarnak lépni abból a mederből, hogy Melsungenben "mindig csak a remények vannak, de végül sosem érnek oda".    

Sipos együttese legközelebb pénteken lép pályára a Bundesligában, amikor Hanusz Egon csapatát, a TVB Stuttgartot fogadja.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.