Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Elhalasztották a Veszprémi Sportágválasztót!

2023. szeptember 22. 9:53
A várható esőzés miatt új időpontban, október elsején, vasárnap 10.00-14.00 óra között rendezi meg a Veszprém Megyei Testnevelő Tanárok Egyesülete a hagyományos sportágválasztóját.

A Veszprém Megyei Testnevelő Tanárok Egyesülete hivatalos csatornáin közölte, hogy az eredetileg most szombaton rendezendő eseményt a várható, heves esőzés miatt új időpontban, október elsején, vasárnap 10.00-14.00 óra között bonyolítja le az Erdész utcai egykori Vasas pályán.

Elhalasztják a Veszprémi Sportágválasztót! (archív fénykép)Elhalasztják a Veszprémi Sportágválasztót! (archív fénykép)

A rendezvény, amelyre ingyenes lesz a belépés az Európa Kulturális Fővárosa-programsorozat keretében jöhet létre. Akik minél több sportágat kipróbálnak, részt vehetnek egy nyereményjátékon is, amelynek keretében értékes sporteszközöket lehet majd nyerni a Decathlon felajánlásával.

vehir.hu
további cikkek
Fotóriport az idei Gyulaffy-futóversenyről Gyulaffy László Általános Iskola Fotóriport az idei Gyulaffy-futóversenyről A rátóti Gyulaffy László Német Nemzetiségi Általános Iskola az elmúlt hétvégén rendezte meg hagyományos futóversenyét. Az izgalmas megmérettetésen a gyermekek szüleikkel, tanáraikkal karöltve teljesítették a több mint 1 kilométeres távot – FOTÓRIPORT. 2024. június 17. 11:30 Több mint tízezer indulóra számítanak a Balaton-átúszás szervezői szabadidősport Több mint tízezer indulóra számítanak a Balaton-átúszás szervezői Több mint tízezer résztvevőre számítanak a szervezők a Balaton-átúszáson, amelyre a tervek szerint július 20-án kerül sor. 2024. június 12. 8:12 Balaton-átevezés július 27-én hetedszer szabadidősport Balaton-átevezés július 27-én hetedszer Július 27-én rendezik meg a hetedik Hervis Balaton-átevezést, amelynek résztvevői kajakkal, kenuval, SUP-pal vagy sárkányhajóval is teljesíthetik a Zamárdi-Tihany-Zamárdi nyolc kilométeres útvonalat. 2024. június 4. 13:32 Ultrabalaton: több mint 25 ezer résztvevő, rekordösszeg karitatív célokra szabadidősport Ultrabalaton: több mint 25 ezer résztvevő, rekordösszeg karitatív célokra Egyéniben magyar győzelmek születtek a 18. alkalommal megrendezett NN Ultrabalatonon, amelyen több mint 25 ezer résztvevőt regisztráltak és rekordösszeg, majdnem 23 millió forint gyűlt össze karitatív célokra. 2024. május 5. 20:08

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.