Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
15°C
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
15°C

Magyar-szerb: kevesebb mint három óra alatt minden jegy elkelt

2023. szeptember 22. 13:38 // Forrás: MTI
A magyar labdarúgó-válogatott telt ház előtt vívja soron következő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzését, ugyanis pénteken kevesebb mint három óra alatt minden jegy elkelt az október 14-i, szerbek elleni csoportrangadóra.

"A korábban nagy számban eladott bérletek miatt alacsonyabb volt a megvásárolható jegyek száma a válogatott következő hazai tétmérkőzésére. A megvásárolható belépők 12.50-ig gazdára találtak" - írta a magyar szövetség (MLSZ).

A magyar csapat négy hazai Eb-selejtezőjére több mint 30 ezer bérletet értékesítettek a sorozat kezdete előtt.

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese négy lejátszott mérkőzésen szerzett tíz pontjával jobb gólkülönbségének köszönhetően vezeti a selejtezőcsoportot a második helyen álló, ugyancsak tízpontos szerbek előtt. A rivális ugyanakkor egy mérkőzéssel többet játszott. Az októberi dupla fordulóban három nappal később a nyeretlenül sereghajtó Litvánia vendége lesz a magyar válogatott.

vehir.hu
további cikkek
Szurkoljanak a magyar válogatottnak és játsszanak velünk értékes nyereményekért! Szurkoljanak a magyar válogatottnak és játsszanak velünk értékes nyereményekért! Felnőtt férfi labdarúgó válogatottunk sorozatban harmadik alkalommal jutott ki az Európa-bajnokságra, június 14-től pedig kiderül, hogy idén meddig menetel csapatunk Marco Rossi vezetésével. Most ismét egy játékra hívjuk olvasóinkat, ahol leginkább a labdarúgó Európa-bajnoksággal és a magyar válogatottal kapcsolatos tudásra lesz szükség, hogy aztán a szerencsések megnyerhessék a három darab tízezer forint értékű sportszer vásárlási utalvány egyikét. 2024. április 30. 11:15 FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet javítva 26. magyar labdarúgó-válogatott FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet javítva 26. A magyar válogatott egy pozíciót javított, így a 26. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is a világbajnok Argentína vezet. 2024. április 4. 13:01 Lang Ádám egy hónapig nem futballozhat magyar labdarúgó-válogatott Lang Ádám egy hónapig nem futballozhat Körülbelül egy hónap kihagyás vár Lang Ádámra, a ciprusi élvonalban szereplő Omonia Nicosia magyar futballistájára. 2024. március 31. 19:44 Szoboszlai közönségtalálkozót szervez az Eb előtt magyar labdarúgó-válogatott Szoboszlai közönségtalálkozót szervez az Eb előtt Közönségtalálkozót szervez Szoboszlai Dominik, az Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya. 2024. március 28. 20:21

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.