Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 10. Ármin
Veszprém
20°C
2024. május 10. Ármin
Veszprém
20°C

A sérült Ilic Zoran hosszabb kihagyásra számított

2023. szeptember 22. 14:58 // Forrás: MTI
Hosszabb kihagyásra számított Ilic Zoran, a német élvonalbeli HSV Hamburg magyar válogatott kézilabdázója, akinek múlt szombaton sérült meg a térde.

"Rosszabbra számítottam és rosszabbnak éreztem a pályán, amikor megtörtént, de szerencsére nem több hónapos, csak több hetes kihagyás vár rám" - nyilatkozta pénteken az M1 aktuális csatornán a jobbátlövő.

Klubja szerdán számolt be róla, hogy Ilic szombaton, az SC DHfK Leipzig ellen 35-34-re megnyert bajnoki meccsen megsérült. A pontos diagnózis csontzúzódás (csontvelőödéma) volt, de a térdszalagok épek. A 21 éves játékos legjobb esetben októberben kezdheti újra az edzéseket. 

"Mentálisan még fel kell dolgoznom ezt a sérülést, de azon vagyunk, hogy mielőbb visszatérhessek a pályára. Jó hír, hogy nem kell műteni, és a szalagok épek" - mondta a játékos.

Elárulta, egy irányváltásnál fordult ki a térde. A jobb lábán két hétig rögzítőt kell viselnie, de a konditeremben a felsőtestét és a bal lábát érintő gyakorlatokat addig is végezhet.

Ilic kifejtette, nagyon jól érzi magát új klubjánál, ahova idén nyáron igazolt, nagyon hasznosak az egyéni képzések, sok konditermi edzésük van, de nagyon gyors a játék, aminek a tempóját még szoknia kell.

Elismerte, hogy a szezon nem úgy kezdődött a Hamburg számára, ahogy akarták, hiszen a Flensburgtól, a Melsungentől és a Magdeburgtól is kikaptak, de utána a Lipcsét és a Göppingent is legyőzték.

vehir.hu
további cikkek
Férfi kézilabda vb-selejtező: hétgólos magyar előny Litvánia ellen férfi kézilabda-válogatott Férfi kézilabda vb-selejtező: hétgólos magyar előny Litvánia ellen Az olimpiai kvótás magyar férfi kézilabda-válogatott 33-26-ra győzött Litvániában a jövő évi világbajnokság selejtezőjének első mérkőzésén. tegnap 19:41 Dr. Csík Zoltán: Nem szólok bele sportszakmai dolgokba! Telekom Veszprém Dr. Csík Zoltán: Nem szólok bele sportszakmai dolgokba! Dr. Csík Zoltán vezérigazgató a Vehírnek csütörtökön adott exkluzív videóinterjújában elmondta, az idény végéig biztosan az Ilics, Gulyás páros irányítja a Telekom Veszprém együttesét. Elmondta, hogy Sevinger Zsolt tizenöt év után távozott a klubot működtető gazdasági társaság cégvezetői posztjáról. Ugyancsak elhangzott, hogy a sportegyesülethez került a Veszprém Aréna vagyonkezelési joga. tegnap 17:55 Sterbik Árpád elhagyhatta a kórházat, hosszú rehabilitáció vár rá Telekom Veszprém Sterbik Árpád elhagyhatta a kórházat, hosszú rehabilitáció vár rá A Telekom Veszprém csütörtökön hivatalos Facebook-oldalán számolt be Sterbik Árpád állapotáról. A bejegyzés szerint a sikeres műtéti beavatkozásnak köszönhetően a kézilabdacsapat kapusedzője elhagyhatta a kórházat, ugyanakkor hosszabb rehabilitáció és szigorú pihenés vár rá. tegnap 12:31 Férfi kézilabda vb-selejtező: Litvánia ellen kezdődik az olimpiai felkészülés férfi kézilabda-válogatott Férfi kézilabda vb-selejtező: Litvánia ellen kezdődik az olimpiai felkészülés A magyar férfi kézilabda-válogatott csütörtökön és vasárnap Litvániával játszik a jövő évi világbajnokság selejtezőjében, amely egyben az olimpiai felkészülés "nulladik" állomása. 2024. május 8. 9:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.