Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Esőáztatta videóklip az elengedésről Veszprémből

2023. november 7. 12:23
Bő egy éve írtunk először Benedek Ádámról, művésznevén Rizonról, aki akkor egy olyan rapdallal rukkolt elő, aminek szövegét és a hozzá készült klipet is Veszprém és az EKF ihlette. Most egy másik, stílusában merőben eltérő dallal jött ki a fiatal zenész, a könnyed nyári hangulatot pedig lecserélte egy jóval mélyebb tartalmú üzenetre.

Nem véletlen, hogy éppen november 1-jén, mindenszentek napján került ki a Youtube-ra Rizon Ha elvisz a tél című új dala. A huszonhároméves zenész ugyanis az elmúlás témáját vette elő. Hogy hogyan tudjuk feldolgozni szeretteink elvesztését lelkileg, milyen kapaszkodóink lehetnek, ha nem tudtunk elbúcsúzni azoktól, akik közel álltak hozzánk.

„Úgy gondolom a benne elhangzó szavakat mindannyian szívesen hallanánk azoktól, akikre visszaemlékezünk. Érdemes így hallgatni a dalt, mintha nekünk mondaná valaki, aki nincs már köztünk.” – nyilatkozta portálunknak Rizon az új szerzeményéről, amelyben ezúttal nem a rap- hanem énektudását veszi elő.

A dalhoz kapcsolódó klipet párjával közösen vették fel a Gulya-dombon. A forgatásról elárulta, előre nem számoltak az esővel, az mégis megérkezett, de azzal, hogy a forgatás közben eláztak még drámaibb lett a videóklip.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.