Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 13. Jenő
Veszprém
26°C
2024. július 13. Jenő
Veszprém
26°C

Esőáztatta videóklip az elengedésről Veszprémből

2023. november 7. 12:23
Bő egy éve írtunk először Benedek Ádámról, művésznevén Rizonról, aki akkor egy olyan rapdallal rukkolt elő, aminek szövegét és a hozzá készült klipet is Veszprém és az EKF ihlette. Most egy másik, stílusában merőben eltérő dallal jött ki a fiatal zenész, a könnyed nyári hangulatot pedig lecserélte egy jóval mélyebb tartalmú üzenetre.

Nem véletlen, hogy éppen november 1-jén, mindenszentek napján került ki a Youtube-ra Rizon Ha elvisz a tél című új dala. A huszonhároméves zenész ugyanis az elmúlás témáját vette elő. Hogy hogyan tudjuk feldolgozni szeretteink elvesztését lelkileg, milyen kapaszkodóink lehetnek, ha nem tudtunk elbúcsúzni azoktól, akik közel álltak hozzánk.

„Úgy gondolom a benne elhangzó szavakat mindannyian szívesen hallanánk azoktól, akikre visszaemlékezünk. Érdemes így hallgatni a dalt, mintha nekünk mondaná valaki, aki nincs már köztünk.” – nyilatkozta portálunknak Rizon az új szerzeményéről, amelyben ezúttal nem a rap- hanem énektudását veszi elő.

A dalhoz kapcsolódó klipet párjával közösen vették fel a Gulya-dombon. A forgatásról elárulta, előre nem számoltak az esővel, az mégis megérkezett, de azzal, hogy a forgatás közben eláztak még drámaibb lett a videóklip.

vehir.hu
további cikkek
Egy hónap múlva tartják a Balatoni Filmzene Fesztivált Egy hónap múlva tartják a Balatoni Filmzene Fesztivált Augusztus 9-11 között másodszor rendezik meg Balatoni Filmzene Fesztivált Balatonalmádiban. Az idei programban három nap alatt kilenc formációtól, hat különböző műfajban csendülnek fel régi és új idők film-főcímzenéi és betétdalai, könnyed, változatos és színvonalas szórakozást kínálva a Balaton északi partján üdülőknek és az itt lakóknak. 2024. július 10. 22:14 Lángokban a Tűztorony: Sun and Moon buli a várban Lángokban a Tűztorony: Sun and Moon buli a várban „Sun and Moon”-ra keresztelt napszakokon átívelő zenei utazás a Tűztorony lábánál, és már most kimondható, hogy az egyik legjobb veszprémi buli idén – ez történt szombaton. 2024. július 10. 10:41 A hosszú élet titka lehet, hogy ott van a kiállítóterekben A hosszú élet titka lehet, hogy ott van a kiállítóterekben Munkácsy, Picasso, Rembrandt, de akár egy újhullámos kortárs festőművész is képes arra, hogy akár tíz évvel is meghosszabbítsa az emberek életét. És akkor még nem beszéltünk a zenészekről, szobrászokról, vagy a költőkről. A kultúrafogyasztás nem kizárólag lelki feltöltődés, igenis fizikai hatást is kivált az ember szervezetében, állítja egy kutatás. 2024. július 10. 11:44 Évről-évre eredményesebb a Veszprémi Érseki Főiskola Évről-évre eredményesebb a Veszprémi Érseki Főiskola Július hatodikán tartotta diplomaátadó ünnepélyét a Veszprémi Érseki Főiskola. A 2023/2024-es tanévben ötvenkét hallgató szerzett oklevelet, ebből kilencen alapképzési, és negyvenhárman szakirányú továbbképzési szakon.  A rendezvényen – tanszékvezetői és szakfelelősi megbízásának lejártával – megköszönték dr. habil. Leveleki Magdolna főiskolai tanár, a Szociális Tanulmányok Tanszék vezetőjének munkáját, akire részmunkaidejű oktatóként továbbra is számítanak. 2024. július 7. 14:55

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.