Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Játsszon velünk és tesztelje tudását az ételek világában!

2023. november 16. 16:00
Ön mennyire mozog otthonosan a konyhában? Mikor étteremben jár, tudja pontosan, hogy hogyan készül a választott étele, vagy hogy mi a története? A Vehír legújabb kvízjátékában most értékes nyereményekért tesztelheti ezt a tudásását.

Ha a következő 12 kérdésből legalább 8-ra helyesen válaszol, akkor ön is részt vehet a sorsoláson, melyen három darab kétszemélyes vacsorameghívás egyikét nyerheti meg Veszprém neves éttermeinek egyikébe, a GUSTO 13, a Historia Malomkert és a Lohonyay étterem felajánlásából.

A kvízjáték november 30-ig tart, sorsolás december 1-én.

vehir.hu
további cikkek
Itt a vehir.hu kutyás kvízjátéka Itt a vehir.hu kutyás kvízjátéka Az ember leghűségesebb társa sokféle lehet. Hosszú, vagy rövidszőrű, határozott házőrző, vagy aranyos szőrgombóc. A tudósok több, mint 360 kutyafajtát tartanak számon a világon, a vehir.hu legújabb kvízjátékában pedig éppen arra vagyunk kíváncsiak, hogy olvasóink mennyire ismerik őket. 2024. január 17. 11:04 Balatoni termelők nyerték a Magyar Bor Nagydíjat Balatoni termelők nyerték a Magyar Bor Nagydíjat Fehérbor kategóriában a balatonfüredi Figula Pincészet 2022-es Sóskút Olaszrizlingje, a vörösborok mezőnyében pedig a badacsonyi 2HA Szőlőbirtok és Pincészet 2019-es Syrah-ja nyerte el a Magyar Borszakírók Köre (MBK) által odaítélt, 2023-as Magyar Bor Nagydíjat. 2024. január 4. 11:45 Terítéken a glóbusz: amikor egy tucat idegen összejön főzni Terítéken a glóbusz: amikor egy tucat idegen összejön főzni Főzőkurzusra az ember elsősorban azért megy, hogy valamilyen különleges fogás elkészítésével ismerkedjen meg. De nem csak ezért érdemes menni: hanem azért, mert egészen más hangulata van annak, amikor egyedül kísérletezel a konyhában, meg annak, amikor egy csapat idegennel együttműködve hozol össze valami igazán finomat. 2023. december 27. 9:57 Karácsonymentés a konyhában: jöhetnek az utolsó pillanatos gasztroajándékok! Karácsonymentés a konyhában: jöhetnek az utolsó pillanatos gasztroajándékok! Finomak, ötletesek, nem mindennapiak, gyorsan elkészíthetőek, és a rájuk szánt időt és energiát tekintve garantáltan érzi a megajándékozott, hogy szeretettel gondolunk rá és fontos nekünk. Mindjárt itt a karácsony, ám ha még nem sikerült volna megtalálni a tökéletes ajándékot, ezekkel az egyszerű, ám nagyszerű gasztroajándékokkal az utolsó pillanatban is garantáltan meglepetést tudunk okozni. 2023. december 22. 21:53

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.