Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Európai kézilabdaligák: Lukács Péter csapata újra nyert

2023. november 18. 23:21 // Forrás: MTI
Lukács Péter két góllal járult hozzá az Elverum HB 37-28-as hazai győzelméhez a Sandnes csapata ellen a norvég férfi kézilabda-bajnokság szombati játéknapján.

A norvég szövetség honlapja szerint a magyar irányítónak négy lövése volt. Együttese kilenc sikerrel és két vereséggel a tabella második helyén áll.

A spanyol élvonalban mindkét magyar játékos klubja kikapott, Tóth Rajmond egyszer talált be a Frigoríficos del Morrazóban, amely 34-26-os vereséget szenvedett a Fertiberia Puerto Sagunto otthonában, Jánosi Tamás pedig nem volt eredményes az Ángel Ximénez Puente Genil csapatában, amely otthon 39-29-re kapott ki a TM Benidormtól.

Fotó: Veronika S. Larsen - Elverum Håndball (archív)Fotó: Veronika S. Larsen - Elverum Håndball (archív)

A női Európa-liga selejtezőjének második fordulójában a cseh DHK Baník Most otthon 27-27-es döntetlent játszott a francia Chambray Touraine együttesével, de 60-47-es összesítéssel kiesett. A házigazdáknál Ogonovszky Eszter hat lövésből három gólt dobott.

vehir.hu
további cikkek
Palmarsson visszatér Veszprémbe? Veszprém Handball Club Palmarsson visszatér Veszprémbe? "Exkluzív hír érkezett Veszprémből! Aron Palmarsson visszatér, Xavi Pascual együttesét erősíti az idény végéig" – számolt be csütörtökön késő este a handball-planet.com a balkan-handball.com portálra hivatkozva. tegnap 21:48 Nyert a Veszprém, de nagy árat fizetett! Veszprém Handball Club Nyert a Veszprém, de nagy árat fizetett! A házigazda Veszprém Handball Club kellemetlen mérkőzésen két góllal múlta felül a sereghajtó, dán Fredericiát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csütörtök esti csoportmérkőzésén. A derbi kezdeti szakaszában az "Építők" egyiptomi irányító-átlövője, Jehja Elderaa vélhetően súlyos térdsérülést szenvedett: a játékost társai vitték le a pályáról. tegnap 20:26 Xavi Pascual: Nem veszíthetünk a koncentrációból! Veszprém Handball Club Xavi Pascual: Nem veszíthetünk a koncentrációból! Ma este 18.45-kor a Veszprém Handball Club újabb megmérettetés előtt áll a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében: a dán ezüstérmes Fredericia érkezik az Arénába. tegnap 11:16 Kézilabda MK: Vármegyei riválist múlt felül a Veszprémi KKFT Veszprémi KKFT Kézilabda MK: Vármegyei riválist múlt felül a Veszprémi KKFT Az NB I/B-ben szereplő Veszprémi KKFT 39-24-re nyert a vármegyei élvonalban bizonyító Várpalotai BSK ellen a férfi kézilabda Magyar Kupa szerdai játéknapján. 2024. október 16. 21:12

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.