Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 24. Kinga, Kincső
Veszprém
22°C
2024. július 24. Kinga, Kincső
Veszprém
22°C

Tislér Péter világkupa-győztes!

2023. december 8. 12:44
A VESC-Weapon Group küzdősportolója, Tislér Péter az elmúlt hétvégén Törökbálinton rendezett Hanshi Kempo Világkupán bajnoki címet szerzett.

Dobos Gergely tanítványa -84 kg-ban, haladó A-viadal-szabályrendszerben méretette meg magát. A mezőny nagyon erős volt, Tislér Péternek a komoly erőbevitel következtében nemcsak az ellenfelekkel, hanem a hányingerrel és az oxigénhiányos állapottal is meg kellett küzdenie.

 Tislér Péter a Hanshi Kempo Világkupán bajnoki címet szerzett! Tislér Péter a Hanshi Kempo Világkupán bajnoki címet szerzett!

Tislér a fájdalom ellenére összeszedetten bunyózott, világkupa-győztes lett.

Péter edzője, Dobos Gergely portálunk megkeresésére köszönetet mondott az VESC mellett a Veszprémi Kempo SE-nek és Kukoda Tamásnak, aki kísérőként segédkezett a versenyen.

vehir.hu
további cikkek
Világbajnok birkózó tartott edzést Veszprémben VESC – Weapon Group Világbajnok birkózó tartott edzést Veszprémben Kiss Balázs világbajnok birkózó tartott edzést a VESC-Weapon Group SE számára. Tekintse meg exkluzív fotóriportunkat a küzdősportkomplexumból! ma 8:48 Kilenc bajnoki címet szereztek a veszprémi küzdősportolók VESC – Weapon Group Kilenc bajnoki címet szereztek a veszprémi küzdősportolók A VESC-Weapon Group küzdősportolói kilenc bajnoki cím mellett három ezüstérmet szereztek az elmúlt hétvégén rendezett bajai, illetve gyöngyösi megmérettetéseken. 2024. március 26. 12:23 Kislány még, de Veszprém egyik legsikeresebb sportolója Sipos Regina Kislány még, de Veszprém egyik legsikeresebb sportolója A VESC-Weapon Group küzdősportolója, Sipos Regina győzelmet aratott a magyar bajnokság mellett a világkupán, az Európa-bajnokságon és az Európa-játékokon is, amellyel az egyéni sportokat tekintve a naptári év egyik legsikeresebb sportolója lett Veszprémben. A mindössze tizenhat esztendős K1-es portálunk megkeresésére elmondta, napról napra azért dolgozik, hogy idővel elérhesse az álmait. 2023. december 26. 9:12 Veszprémi sikerek a nemzetközi versenyen VESC – Weapon Group Veszprémi sikerek a nemzetközi versenyen A VESC–Weapon Group versenyzői kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a naptári év utolsó kiemelt versenyén: három bajnoki cím mellett egy bronzérmet sikerült bezsebelniük. 2023. november 23. 15:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.