Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 3. Tímea
Veszprém
16°C
2024. május 3. Tímea
Veszprém
16°C

Golovin Vlagyimir: megadtuk a lehetőséget a svédeknek, hogy elkezdjék élvezni a játékot

2023. december 9. 22:57 // Forrás: MTI
Golovin Vlagyimir szerint a második félidő elején a magyar válogatott megadta a lehetőséget a svéd csapatnak, hogy elkezdje élvezni a játékot, ez vezetett a 26-22-es vereséghez a dán-norvég-svéd közös rendezésű olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság középdöntőjében, amellyel már biztosan nem juthat a legjobb nyolc közé, de olimpiai selejtezőt érő helyen még végezhet a nemzeti csapat.

"Volt egy szakasz a második félidőben, amikor megvoltak a helyzetek, de nem sikerült befejezni és gólra váltani, utána szépen lassan elfogytunk. Megadtuk a lehetőséget a svéd válogatottnak, hogy elkezdje élvezni a játékot, utána már minden sikerült nekik, nekünk még ott is kimaradtak a helyzetek" - fejtette ki a szövetségi kapitány az MTI kérdésére. Hozzáfűzte: ekkor már a védekezés sem volt olyan jó, mint az első félidőben. Nem úgy zárták a területeket, nem tolódtak a labda felé, noha tudták, hogy az egy az egy elleni szituációkat a rivális meg fogja oldani, és ezzel szereztek előnyt.

Kapcsolódó cikk
Elmaradt a bravúr, nem juthat nyolc közé a magyar válogatott
A magyar válogatott 26-22-re kikapott a svéd csapattól a dán-norvég-svéd közös rendezésű olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság középdöntőjében szombaton, így már biztosan nem juthat a legjobb nyolc közé.

"Nekünk semmi nem volt könnyű, nem is lesz, nehéz mérkőzést várunk a horvátok ellen, eddig is tudtuk, hogy az lesz, most erre a mérkőzésre kell koncentrálni" - tekintett előre Golovin Vlagyimir a középdöntő hétfői zárónapjára, amikor a csapat 18 órától lép pályára. Győzelme esetén megszerzi a csoport harmadik pozícióját, amely a többi hatos eredményeitől függően akár a vb 9. helyét is jelentheti. Mivel a franciák, a norvégok és a dánok már ott vannak a legjobb nyolc között, ezért ez a pozíció olimpiai selejtezős helyet ér.

A magyar csapat tagjai az olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság középdöntőjének második fordulójában játszott Magyarország - Svédország mérkőzés után a svédországi Göteborgban 2023. december 9-én. A magyar válogatott 26-22-re kikapott. MTI/Illyés TiborA magyar csapat tagjai az olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság középdöntőjének második fordulójában játszott Magyarország - Svédország mérkőzés után a svédországi Göteborgban 2023. december 9-én. A magyar válogatott 26-22-re kikapott. MTI/Illyés Tibor

"Hála Istennek, kisebb zúzódással megúsztam" - erősítette meg a vegyes zónában az immár mankó nélkül sétáló Szemerey Zsófia, hogy nem lett sem szalag-, sem porcsérülése Szenegál ellen.

"Kíváncsiak leszünk, vasárnap egy-két feladatot megnézünk, hogy mennyire tudom majd használni, illetve azt, hogy a következő napokban milyen gyógytornát kell végeznem" - tette hozzá.

vehir.hu
további cikkek
Párizs 2024: két reggeli meccse lesz a férfi és a női kéziválogatottnak is Párizs 2024 Párizs 2024: két reggeli meccse lesz a férfi és a női kéziválogatottnak is A magyar férfi és női kézilabda-válogatottnak is két olyan mérkőzése lesz a nyári, párizsi olimpia csoportkörében, ami reggel 9 órakor kezdődik. 2024. április 29. 11:21 Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok női kézilabda-válogatott Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok A török válogatott ellen lép pályára először a társházigazda magyar női kézilabda-válogatott a november-decemberi Európa-bajnokságon. 2024. április 24. 14:59 Golovin szerint több fontos területen is nagyot fejlődött a női kéziválogatott női kézilabda-válogatott Golovin szerint több fontos területen is nagyot fejlődött a női kéziválogatott Golovin Vlagyimir szerint kommunikációban, felelősségvállalásban, munkamorálban, dinamikában, motiváltságban, céltudatosságban és az önbizalom terén is nagyon sokat fejlődtek az olimpiai kvótás magyar női kézilabda-válogatott játékosai az elmúlt években. 2024. április 20. 17:12 Női kézilabda Eb: ismét egy csoportban a svédekkel a magyar válogatott női kézilabda-válogatott Női kézilabda Eb: ismét egy csoportban a svédekkel a magyar válogatott A magyar női kézilabda-válogatott a svéd, az észak-macedón és a török válogatottal szerepel együtt a debreceni A csoportban a téli magyar-osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon. 2024. április 18. 20:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.