Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Dartsversennyel zárult az év

2024. január 2. 15:06 // Forrás: VEDAC
A VEDAC dartsszakosztálya a vármegyei díjátadó megszervezését követően versenyrendezőként is bemutatkozott a dartsos közösségben.

Az évzáró dartsversenyen 53 játékos állt táblák elé az ÉNIDŐ Életmód és Sportegyesület központjában december 30-án rendezett viadalon. A nevezők között olyan nevek is szerepeltek, mint Major Nándor, Bagi János, Mészáros Ferenc, Lakatos Gergely. A Veszprém vármegyei és a Bakony-Balaton régió csapatait is képviselték erős játékosok: Szalai Csaba, Auerbach András, Illés István, Banai Tibor, Kalocsa Zoltán és Attila. A szomszédos Fejér vármegyéből is érkeztek komoly dartsosok: Rotter Kristóf, Rádi Ágoston, Gyöngy Árpád.

Színvonalas mérkőzéseket láthattak a kilátogató nézők, rengeteg 180/171-es dobás és sok 100 feletti kiszálló is volt a verseny folyamán. Az oda-visszavágós rendszer és az emelt létszám miatt kissé elhúzódott a csoportkör, de a hangulat végig remek volt. Az egyenes kieséses szakaszba végül a legjobb 32 fő kvalifikálta magát. Aki eredményes szeretett volna itt lenni, végig stabil játékot kellett mutatnia, néhány kisebb hiba vagy megingás már kieséshez vezetett.

Fotó: VEDACFotó: VEDAC

A verseny különdíjasai és helyezettjei: Doktor Levente – legmagasabb kiszálló (156), Mészáros Ferenc – legtöbb 180/171 (4 db), harmadik helyezettek: Doktor Levente és Banai Tibor, második helyezett: Rádi Ágoston, első helyezett: Gyöngy Árpád

A Krajcsi Balázs, Auerbach András, Tar Csaba és Molnár István Krisztián alkotta lebonyolító csapat egy jól szervezett, népes mezőnyt felvonultató versennyel tudott bemutatkozni. A VEDAC dartsszakosztálya 2024-ben további versenyek megrendezését tervezi vármegyei, liga, csapat és egyéb rangos viadalok is a tervek között szerepelnek, ahol természetesen a hazai versenyzők is rajthoz állnak majd.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.