Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Sípmester Fesztivállal indul az év Veszprémben

2024. január 4. 8:44
Az előttünk álló hétvégén Veszprém biztosít otthont a XVII. Sípmester Fesztiválnak, amelynek keretein belül négyszáz labdarúgó-játékvezető mérheti össze tudását a játéktéren. A mérkőzéseket a Március 15. utcai sportcsarnokban és a Vetési Albert Gimnáziumban rendezik, az esemény ingyenesen látogatható.

A komoly hagyományoknak örvendő tornát idén a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Veszprém Vármegyei Igazgatósága és a Veszprém Vármegyei Játékvezetői Bizottság rendezi. Finta Péter, a szervezet helyi vezetője megkeresésünkre elmondta, nagy öröm számukra, hogy vendégül láthatják hazánk játékvezetőit a királynék városában.

A sípmesterség nem csak egy szakma, sokkalta inkább életérzés a labdarúgás szolgálatában. Keserédes hivatás, amely amennyi szépséget, annyi küzdelmet is takar magában. Megannyi emléket, baráti kapcsolatokat és felhőtlen kikapcsolódást kívánunk a játékvezetőknek. Győzzön a legjobb!

– hangsúlyozta Finta.

Sípmester Fesztivált rendeznek Veszprémben (fotó: illusztráció)Sípmester Fesztivált rendeznek Veszprémben (fotó: illusztráció)

A 19 vármegye és Budapest játékvezető-válogatottja szombaton négy darab ötcsapatos csoportban kezdi meg a küzdelmeket, majd másnap a helyosztó mérkőzések következnek. A csoportból az első két alakulat jut tovább az egyenes kieséses szakaszba.

Szombaton 8.00 órától kezdődnek a mérkőzések, míg vasárnap 9.00 órakor indul útnak a labda. A mérkőzések párhuzamosan két pályán zajlanak: a Március 15. utcai sportcsarnokban és a Vetési Albert Gimnáziumban.

Vasárnap 13.30-tól rendezik a bronzmeccset, 15 órakor pedig a fináléval zárul az esemény; ezt megelőzően 14 órakor gálamérkőzés keretében összecsap a Veszprém Vármegyei Igazgatóság együttese az MLSZ SE csapatával.

A rendezvény összes mérkőzése ingyenesen látogatható.

vehir.hu
további cikkek
Bajnok lehet a Balatonalmádi vármegyei foci Bajnok lehet a Balatonalmádi Rég nem látott izgalmakkal folytatódik a VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal: a hétvégi, idei utolsó előtti fordulóban akár a bajnoki cím sorsa is eldőlhet, de az esélyek életben tartása miatt több csapat sem hibázhat. Az elért eredmények függvényében az is előfordulhat, hogy az utolsó fordulóban a "bajnoki döntőt" játszik a Balatonalmádi a Balatonfűzfővel. ma 12:54 Nem hibáztak az élcsapatok vármegyei foci Nem hibáztak az élcsapatok A Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság négy bajnokesélyes csapata, az Almádi, a Fűzfő, az Úrkút és a Pápa egyaránt nyert a hétvégi fordulóban. 2024. május 19. 23:21 Kötelező feladat előtt a négy élcsapat vármegyei foci Kötelező feladat előtt a négy élcsapat A listavezető Balatonalmádi Gyulafirátótra, a második Fűzfő Szentantalfára látogat, az Úrkút a Pét, a Pápa pedig a Magyarpolány gárdáját fogadja a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában. 2024. május 16. 5:01 Egyre távolabb a címvédéstől az Úrkút vármegyei foci Egyre távolabb a címvédéstől az Úrkút A Tihany vendégeként is kikapott az Úrkút, az Almádi, a Fűzfő és a Pápa viszont egyaránt nyerni tudott – ez történt a Vehir.hu Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi, 27. fordulójában. 2024. május 13. 9:11

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.