Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Férfi kézilabda MK – A Dabas az első elődöntős

2024. március 6. 21:23 // Forrás: MTI
A Dabas KC házigazdaként 35-28-ra legyőzte a Tatabányát a férfi kézilabda Magyar Kupa szerdai negyeddöntőjében.

Zdolik Bence 12, Török Ádám nyolc góllal, Pallag Péter 11 védéssel járult hozzá a sikerhez.

A két csapat a hazai kupasorozat előző kiírásában is találkozott egymással, akkor a bronzmérkőzésen 23-22-re nyert a Dabas.

A további három negyeddöntőt két hét múlva játsszák.

A négyes döntőt eredetileg április 13-14-én rendezték volna, de a magyar női válogatott olimpiai selejtezőtornája miatt - amelynek Debrecen ad otthont - májusra halasztották, a magyar szövetség pedig egyelőre nem hozta nyilvánosságra az új dátumot.

Eredmény, negyeddöntő:
Dabas KC-MOL Tatabánya KC 35-28 (17-12)

Március 20-án játsszák:

CYEB-Budakalász - HSA NEKA 17.00
PLER-Budapest - OTP Bank-PICK Szeged 18.00
Telekom Veszprém - FTC-Green Collect 18.00

vehir.hu
további cikkek
Küszöbön az újabb Veszprém-Szeged kupadöntő Erről jut eszembe… Küszöbön az újabb Veszprém-Szeged kupadöntő Napra pontosan egy évvel ezelőtt, 2023. április 9-én aratta harmincadik sikerét a férfi kézilabda Magyar Kupában a Telekom Veszprém, amely a döntőben ősi riválisát, az OTP Bank-Pick Szeged csapatát győzte le 35-32-re a Győri Audi Arénában. A két sztárklub jó eséllyel idén is összecsap a sorozat fináléjában. 2024. április 9. 6:03 Sorsoltak a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőre Telekom Veszprém Sorsoltak a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőre A résztvevő klubok képviselőinek jelenlétében az M4 Sport Kézilabda magazin című műsorában kisorsolták a május 18-19-ei tatabányai férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntő elődöntőinek párosítását. A címvédő Telekom Veszprém a Dabassal találkozik. 2024. március 25. 19:25 Négyes döntőben a címvédő Telekom Veszprém! Telekom Veszprém Négyes döntőben a címvédő Telekom Veszprém! A címvédő Telekom Veszprém kvalifikálta magát a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjébe: Momir Ilics együttese 37-29-re múlta felül a vendég FTC-t a sorozat szerda esti negyeddöntőjében. 2024. március 20. 19:34 Sorsoltak a férfi kézilabda Magyar Kupában Telekom Veszprém Sorsoltak a férfi kézilabda Magyar Kupában A Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a férfi Magyar Kupa negyeddöntőinek párosítását.   2024. február 13. 11:51

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.