Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 8. Mihály
Veszprém
12°C
2024. május 8. Mihály
Veszprém
12°C

A német élvonalba igazol Krakovszki Zsolt válogatott kézilabdázó

2024. március 13. 16:08 // Forrás: MTI
Krakovszki Zsolt, a HSA-NEKA válogatott kézilabdázója nyáron a német élvonalban szereplő HSG Wetzlar csapatába szerződik.

Erről a német klub honlapja számolt be szerdán.

A győri születésű és nevelésű, 21 éves jobbszélső 2017 óta a Nemzeti Kézilabda Akadémia (NEKA) játékosa. Az NB I-ben 2021 óta szerepel. Tavaly világbajnoki ezüstérmes lett a juniorválogatottal, bemutatkozott a felnőtt nemzeti csapatban, amellyel részt vett a tavalyi világ- és az idei Európa-bajnokságon is.

Fotó: hsg-wetzlar.deFotó: hsg-wetzlar.de

A Wetzlar 1998 óta megszakítás nélkül a Bundesligában szerepel, legjobbja a 2017-es hatodik helyezés volt, jelenleg tizedik a tabellán. Fennállása legnagyobb sikere két Német Kupa-döntős (1997, 2001) és egy KEK-döntős (1998) részvétel volt.

Jelen állás szerint Sipos Adrián (Melsungen), Leimeter Csaba (Balingen-Weilstetten), Hanusz Egon (TVB Stuttgart), Ilic Zoran (HSV Hamburg) és Imre Bence (Kiel) mellett Krakovszki lesz a hatodik magyar játékos a német férfi élvonal következő idényében.

további cikkek
Kézilabda BL: az Esbjerggel játszik a Győr a női elődöntőben női kézilabda BL Kézilabda BL: az Esbjerggel játszik a Győr a női elődöntőben A Győri Audi ETO KC a dán Team Esbjerggel találkozik a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében. tegnap 22:09 A minőségi játékoskeret mellé minőségi edzőket szeretnének a szurkolók Telekom Veszprém A minőségi játékoskeret mellé minőségi edzőket szeretnének a szurkolók A Veszprémi Szurkolói Egyesület felhívására több százan gyűltek össze kedd este az aréna előtti téren. A végig békés hangulatú eseményen Gyurákovics István vezérszurkoló és Pardi Károly korábbi játékos is kritikát fogalmazott a Telekom Veszprém edzői párosának és dr. Csík Zoltán vezérigazgató munkájával szemben. tegnap 20:41 „Sosem nyerjük meg a BL-t!” Erről jut eszembe… „Sosem nyerjük meg a BL-t!” Kedvenc férfi kézilabdacsapatuk kudarca mély apátiába sodorta a Telekom Veszprém szurkolóit. Idén titkon Bajnokok Ligája-győzelmet vártak a drukkerek, ehhez képest óriási csalódásként élték meg, hogy a világválogatottal felérő együttes a Final4-ba sem tudott eljutni – sorozatban immár másodszor. tegnap 6:02 Fazekas Gergő csapata megvédte címét a Lengyel Kupában kézilabda Fazekas Gergő csapata megvédte címét a Lengyel Kupában Fazekas Gergő csapata, az Orlen Wisla Plock 29-20-ra nyert a bajnok Industria Kielce ellen a férfi kézilabda Lengyel Kupa vasárnapi döntőjében. 2024. május 5. 23:34

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.