Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Szárnyalnak a veszprémi hokisok!

2024. március 19. 13:33
A Jéglovagok U12-es csapata a Magyar Kupában négyes döntőt, míg a Rampage U25 finálét játszhat a hazai jégkorong-bajnokságban. A hölgyek ezt is túlszárnyalva az osztrák élvonalban is a legjobb négybe jutottak egyedüli magyar együttesként.

A veszprémi klub szakmai igazgatója, Máhl Krisztián a megkeresésünkre elmondta, hatalmas büszkeséget jelent a klub számára a csapatok kiemelkedő teljesítménye.

A Jéglovagok U12-es csapata a tavalyi évhez hasonlóan ismét kvalifikálta magát a Magyar Kupa legjobb négy csapat közé. A fiatalok szombaton a házigazda, budapesti MAC vendégeként vívhatják ki a fináléban való szereplést

– tudhattuk meg a szakembertől.

Rátérve a felnőtt hölgyek szereplésére, szintén dicséretet érdemel a Rampage U25, amely a hazai A-bajnokságban döntőt játszhat a budapesti HKB ellen. A veszprémiek az osztrák élvonalban is szerepelnek és egyedüli csapatként a négyes döntőben való szereplést is kiharcolták.

Az alapszakaszt a második helyen zárta a csapatunk, a négyes döntőért pedig szintén egy hazai együttessel, a Ferencvárossal küzdöttünk meg, amelyet végül összesítésben 4-3-ra sikerült felülmúlnunk. Az elődöntőben ugyancsak egy házigazda csapat vár ránk, a Bécs

– tette hozzá Máhl Krisztián.

A hazai alakulatok közül egyedül a Rampage Veszprém szerepel az osztrák liga négyes döntőjében. A Ferencváros mellett a MAC és az Angels Dunaújváros is búcsúzott korábban. A szakmai vezető zárásként reményét fejezte ki, hogy a csapatnak ezúttal is sikerül kiharcolnia a fináléban való szereplést.

A veszprémiek egy másik csapattal a hazai B-bajnokságban is bizonyítanak, minden esélyük megvan a címvédésre is.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.