Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Magyar-koszovói : már csak néhány ezer jegy maradt

2024. március 24. 17:37 // Forrás: MTI
Már csak néhány ezer jegy elérhető a magyar labdarúgó-válogatott következő, keddi barátságos mérkőzésére, amelyen a koszovói csapatot fogadja a Puskás Arénában.

"Aki a helyszínen szeretné megtekinteni a magyar csapat utolsó budapesti meccsét a nyári Európa-bajnokság előtt, az még megteheti, mert néhány ezer belépő még hozzáférhető a találkozóra" - mondta az MTI érdeklődésére Sipos Jenő, a magyar szövetség (MLSZ) sajtófőnöke. "Nagyszerű volt a hangulat pénteken, reméljük, hasonló lesz kedden is".

Sipos megjegyezte, több mint 33 ezren bérletet váltottak a nemzeti együttes idei öt fővárosi összecsapására, a fennmaradó jegyekből pedig már nem sok áll rendelkezésre Koszovó ellen.

A győztes magyar válogatott játékosai köszöntik a szurkolókat a Magyarország - Törökország barátságos labdarúgó-mérkőzés után a Puskás Arénában 2024. március 22-én. A magyar válogatott 1-0-ra győzött. MTI/Illyés TiborA győztes magyar válogatott játékosai köszöntik a szurkolókat a Magyarország - Törökország barátságos labdarúgó-mérkőzés után a Puskás Arénában 2024. március 22-én. A magyar válogatott 1-0-ra győzött. MTI/Illyés Tibor

Az Eb-résztvevő magyarok 13 mérkőzés óta veretlenek, a 2024-es esztendőt 1-0-s sikerrel kezdték pénteken a törökök ellen. Marco Rossi tanítványai júniusban még két felkészülési találkozót játszanak a kontinensviadal előtt, előbb Írország vendégeként, majd Izrael ellen Debrecenben. Az Eb-n sorrendben Svájc, a házigazda Németország és Skócia lesz az ellenfél.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.