Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 29. Magdolna
Veszprém
14°C
2024. május 29. Magdolna
Veszprém
14°C

Boromisza Dániel irányítja az Úrkút csapatát

2024. április 10. 12:44
Az 1. Futsal Club Veszprém egykori alapembere, Boromisza Dániel megbízott játékos-edzőként folytatja pályafutását a Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály címvédője, a jelenlegi listavezető Úrkút csapatánál.

Az Úrkút SK hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy a vezetőedző Márton Gábor – közös megegyezéssel – tizenhét év után távozott a klubtól. A közleményben az áll, hogy a szakember pozícióját a 2023/2024-es idény hátralévő részében Boromisza Dániel veszi át megbízott játékos-edzőként.

A játékosok és a vezetőedző között volt egy megbeszélés, amely során kritika fogalmazódott meg a szakmai munkával kapcsolatban. Az ezt követő egyeztetés után a vezetőség azt javasolta, hogy Márton Gábor Boromisza Dániellel közösen végezze a továbbiakban a munkát, ám ezt a szakember nem fogadta el

– olvasható a bejegyzésben Márton búcsúzásának oka.

Boromisza Dániel edzőként is bizonyíthat (archív fénykép)Boromisza Dániel edzőként is bizonyíthat (archív fénykép)

Az Úrkút SK a közlemény zárásaként köszönetét fejezte ki a szakember irányába.

"Márton Gábor rutinos futballistaként érkezett Úrkútra, de legendaként távozott."

Az új tréner, Boromisza Dániel az elmúlt tíz évben az 1. Futsal Club Veszprém színeiben ért el komoly sikereket: csapatkapitány-helyettesként búcsúzott, tizenötös mezszámát a klub visszavonultatta. Ezt követően csatlakozott az úrkúti együtteshez, ahol rövid idő alatt megbecsült taggá vált.

Az Úrkút SK címvédőként versenyez a VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztályban. A piros-feketék huszonkét fordulót követően listavezetők, jelenleg két ponttal előzik meg a második helyen álló Fűzfő együttesét.

vehir.hu
Domján Attila
további cikkek
Tóparti „bajnoki döntőt” rendeznek hétvégén a labdarúgó vármegyei élvonalban vármegyei foci Tóparti „bajnoki döntőt” rendeznek hétvégén a labdarúgó vármegyei élvonalban Biztossá vált, hogy a hétvégi, utolsó fordulóban dől majd el a VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály bajnoki címe. Az izgalmakat fokozza, hogy a két esélyes csapat, a Fűzfő (70 pont) és az Almádi (71 pont) éppen egymás ellen fog játszani szombaton 17.00 órakor. Előbbi számára a győzelem, utóbbinak a döntetlen is elegendő ahhoz, hogy felérjen a dobogó legfelső fokára. 2024. május 27. 12:23 Bajnok lehet a Balatonalmádi vármegyei foci Bajnok lehet a Balatonalmádi Rég nem látott izgalmakkal folytatódik a VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal: a hétvégi, idei utolsó előtti fordulóban akár a bajnoki cím sorsa is eldőlhet, de az esélyek életben tartása miatt több csapat sem hibázhat. Az elért eredmények függvényében az is előfordulhat, hogy az utolsó fordulóban a "bajnoki döntőt" játszik a Balatonalmádi a Balatonfűzfővel. 2024. május 23. 12:54 Nem hibáztak az élcsapatok vármegyei foci Nem hibáztak az élcsapatok A Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság négy bajnokesélyes csapata, az Almádi, a Fűzfő, az Úrkút és a Pápa egyaránt nyert a hétvégi fordulóban. 2024. május 19. 23:21 Kötelező feladat előtt a négy élcsapat vármegyei foci Kötelező feladat előtt a négy élcsapat A listavezető Balatonalmádi Gyulafirátótra, a második Fűzfő Szentantalfára látogat, az Úrkút a Pét, a Pápa pedig a Magyarpolány gárdáját fogadja a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában. 2024. május 16. 5:01

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.