Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 11. Ferenc
Veszprém
17°C
2024. május 11. Ferenc
Veszprém
17°C

Rangadót nyert Sipos Adrián csapata

2024. április 28. 9:21 // Forrás: MTI
Sipos Adrián egy góllal járult hozzá a házigazda MT Melsungen 30-28-as győzelméhez a második helyen álló Füchse Berlin ellen a német férfi kézilabda-bajnokság szombati játéknapján.

A Bundesliga honlapja szerint az olimpiai kvótás magyar válogatott beállója négy lövésből szerezte egy gólját. Csapata továbbra is ötödik a tabellán, de ugyanannyi pontja van, mint a negyedik THW Kielnek.

Fekete Dániel öt gólja, illetve Miklós Gergő nyolc védése és egy találata ellenére a Riihimäen Cocks 37-33-ra kikapott a BK-46 otthonában a finn bajnokság döntőjének harmadik mérkőzésén, így a párharcot 3-0-s összesítéssel a címvédő nyerte.

Dörnyei Borisz két gólt lőtt a Dinamo Pancevo csapatában, amely házigazdaként 27-25-re kikapott a címvédő RK Vojvodinától a szerb bajnokság elődöntőjének második mérkőzésén. A vendég újvidékiknél a 11-szeres Sunajko Stefan nem szerepelt a keretben. A Vojvodina megnyerte a párharcot, a Dinamo a bronzéremért folytatja szereplését a rájátszásban.

A román női bajnokságban Korsós Dorina mind a hat lövését gólra váltotta a Rapid Bucuresti-ben, amely otthon 31-20-ra verte a CSM Targu Jiut. Pál Tamara és Papp Nikoletta is háromszor volt eredményes az SCM Gloria Buzau együttesében, amely 36-29-re kikapott a Magura Cisnadie otthonában. A Rapid második, a Buzau hetedik a tabellán.

Ogonovszky Eszter három találattal járult hozzá a címvédő DHK Baník Most 28-25-ös győzelméhez a Sokol Písek otthonában a cseh élvonal elődöntőjének első meccsén.

A német bajnokságban Lakatos Ritának négy, Szabó Laurának két gólja volt a BSV Sachsen Zwickau csapatában, amely otthon 26-19-re nyert a SV Union Halle-Neustadt ellen. A vendégeknél Suba Sárának egy védése volt. 

A Német Kupa-címvédő TuS Metzingen házigazdaként 33-21-re verte a HSG Blomberg-Lippét, Woth Viktória hét góllal járult hozzá a győzelemhez. A Metzingen hatodik, a Zwickau tizedik, a Halle-Neustadt 11. a tabellán.

Szabó Edina vezetőedző együttese, a Saint-Amand HB otthon 34-29-re kikapott a Neptunes de Nantes-tól a francia női bajnokságban, amelynek tizedik helyén áll.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.