Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Férfi kézilabda MK: Bronzéremmel vigasztalódott az élvonalból kiesett NEKA

2024. május 19. 17:30
A NEKA nyerte a bronzérmet a férfi kézilabda Magyar Kupában, mivel öt góllal legyőzte a tavaly harmadik Dabast a helyosztón a tatabányai négyes döntő vasárnapi játéknapján.

Az élvonalból kiesett NEKA együttesében Dely Márton kilencszer, Ludmán Marcell ötször volt eredményes, míg a kapuban Mikler Krisztián 37,5 százalékos hatékonysággal védett.

A Dabas színeiben Török Ádám tíz kísérletéből nyolcszor talált be.

Galéria
NEKA – Dabas KC 32-27 (15-13)

Férfi kézilabda Magyar Kupa, a 3. helyért:
NEKA-Dabas KC 32-27 (15-13)

később:
döntő: Telekom Veszprém - OTP Bank-Pick Szeged 18.00

vehir.hu
Tál Dominik
további cikkek
Nem szakad meg a nagy sorozat Erről jut eszembe… Nem szakad meg a nagy sorozat A veszprémi férfi kézilabdacsapat újabb diadalával folytatódott az 1988-ban indult páratlan győzelemsorozat. Az elmúlt 36 idényben mindig a királynék városába került vagy a bajnoki cím, vagy a Magyar Kupa, ebből 19-szer egyszerre mindkettő. 2024. május 21. 6:01 Gulyás: rengeteg dologgal megleptek minket Veszprém Kézilabda Club Gulyás: rengeteg dologgal megleptek minket Gulyás Péter, a Telekom Veszprém másodedzője szerint a Szeged rengeteg dologgal meglepte őket a férfi kézilabda Magyar Kupa vasárnapi döntőjének első félidejében, ennek ellenére végül sikerült 33-30-ra győzniük. 2024. május 19. 23:26 Megvédte címét a Telekom Veszprém, harmincegyedszer is elhódította a Magyar Kupát! Veszprém Kézilabda Club Megvédte címét a Telekom Veszprém, harmincegyedszer is elhódította a Magyar Kupát! A Telekom Veszprém kemény küzdelmet követően 33-30-ra nyert az örök rivális OTP Bank-Pick Szeged ellen a férfi kézilabda Magyar Kupa vasárnap esti fináléjában. A címvédő "Építők" immár harmincegyedik alkalommal emelhette magasba a kupsorozat trófeáját! 2024. május 19. 19:45 Veszprém–Szeged kupadöntő huszonharmadszor is! Veszprém Kézilabda Club Veszprém–Szeged kupadöntő huszonharmadszor is! A címvédő Telekom Veszprém fegyelmezett játékkal 38-27-re múlta felül a Dabast a férfi kézilabda Magyar Kupa szombati elődöntőjében. Vasárnap 18.00 órakor immár a huszonharmadik Veszprém-Szeged finálét rendezik a sorozat történetében, míg a bronzmérkőzésen a NEKA és a Dabas néz majd farkasszemet egymással. 2024. május 18. 19:31

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.