Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. június 16. Jusztin
Veszprém
17°C
2024. június 16. Jusztin
Veszprém
17°C

Megújult a stadion tanácsterme

2024. május 23. 10:43 // Forrás: VEDAC
Közösségi összefogással megújult és új funkcióval bővült a Veszprémi Városi Stadion tanácsterme, ahol új otthonra talált a VEDAC darts szakosztálya.

A sportlétesítmény bérlőinek és az üzemeltető VKSZ Zrt. közös gondolkodását tettek követték, támogatók és önkéntesek bevonásával megújult a korábban is közösségi térként szolgáló tanácsterem. Festés, villanyszerelés, burkolat- és árnyékoló csere szerepelt a felújítási munkálatok között, valamint öt darab darts tábla került fel a terem egyik falára, melynek köszönhetően a VEDAC Darts Szakosztálya rendszeres edzéseket és versenyeket tud tartani.

Fotó: VEDACFotó: VEDAC

A VEDAC mellett a Veszprém Vármegyei Kézilabda Szövetség, az MLSZ Veszprém Vármegyei Igazgatósága és a Dobogó büfét üzemeltető kft. vállalta a felújítás oroszlánrészét, de több magánszemély – Oláh Mátyás és Petróczi Péter – is támogatta a projektet, a villanyszerelést Perényi András végezte.

A tanácsterem megőrzi eredeti funkcióját, a jövőben is közgyűlések, értekezletek, oktatások, tanácskozások helyszíne lesz, a VEDAC dartsosai pedig rendszeres programjaikkal töltik meg a termet.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.