Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Megvédte futsalbajnoki címét a Haladás

2024. május 28. 10:06 // Forrás: MTI
A Haladás megvédte címét a férfi futsal NB I-ben, miután a döntő negyedik mérkőzésén hétfőn 5-4-re győzött a kihívó Kecskemét otthonában, ezzel 3-1-re megnyerte a párharcot.

 Az alapszakaszgyőztes vasiak a második félidő elején már három góllal is vezettek, de a hazaiak egyenlítettek, s közel voltak ahhoz, hogy hosszabbításra mentsék a találkozót, Diniz 38. percben lőtt gólja azonban eldöntötte a bajnoki cím sorsát.   

A Haladás negyedik, csapatkapitánya, a válogatott Dróth Zoltán pedig tizedik bajnoki címét szerezte. A klubok örökrangsorát a nyolcszoros aranyérmes Győr vezeti, a szombathelyiek sikerükkel utolérték a második, szintén négyszeres bajnok Berettyóújfalut.    

Férfi NB I, döntő, 4. mérkőzés:
SG Kecskemét-Haladás VSE 4-5 (0-2)
gólszerzők
: Fekete (22., 33.), Bíró (28.), Kajtár (31.), illetve Dróth (1.), Rutai (13.), Hajmási (21.), Pál (28., öngól), Henrique (38.)
A párharcot 3-1-re a Haladás nyerte. 

vehir.hu
további cikkek
Fehér Zsolt: Jobban akartuk a győzelmet! Fehér Zsolt Fehér Zsolt: Jobban akartuk a győzelmet! A négyszeres bajnok MVFC Berettyóújfalu vendégeként aratott fölényes, 6-2-es diadalt követően a VEHIR.HU Futsal Veszprém vezetőedzője, Fehér Zsolt osztotta meg a gondolatait portálunkkal. tegnap 9:13 Négyből négy: a Berettyóújfalut is könnyedén verte a Veszprém VEHIR.HU Futsal Veszprém Négyből négy: a Berettyóújfalut is könnyedén verte a Veszprém Az első osztályú futsalbajnokságot hibátlan teljesítménnyel vezető VEHIR.HU Futsal Veszprém 4-0-s félidő után 6-2-re nyert a négyszeres bajnok Berettyóújfalu vendégeként a pénteki játéknapon. 2024. szeptember 6. 21:09 Harmadik bajnokiján is kiütéssel nyert a VEHIR.HU Futsal Veszprém VEHIR.HU Futsal Veszprém Harmadik bajnokiján is kiütéssel nyert a VEHIR.HU Futsal Veszprém A házigazda veszprémi futsalcsapat döcögős kezdés után 8-1-re diadalmaskodott a Rubeola FC ellen az első osztályú bajnokság péntek esti összecsapásán. Fehér Zsolt legénysége újabb sikerével megerősítette vezető helyét a tabellán. 2024. augusztus 30. 20:32 Az utolsót fogadja az első VEHIR.HU Futsal Veszprém Az utolsót fogadja az első Ellenkező előjelekkel várja a futsal NB I harmadik fordulójának péntek esti (kezdés: 18.30) meccsét a kiütéses győzelmekkel kezdő, házigazda VEHIR.HU Futsal Veszprém és a sima vereségekkel rajtoló Rubeola FC. 2024. augusztus 29. 15:58

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.