Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
15°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
15°C

Lehet rázni rá

2010. július 15. 6:30
A fesztivál szervezői úgy gondolják, nagy durranás lesz a svédek, azaz a Movits! fellépése csütörtökön.

A Movits! svéd formáció, ami megjelenésében is elég különlegesen hat. Két szőke pasas, akik keverik az úriemberes stílust a rockosabb koncertelemekkel. Az előreláthatóan fergeteges hangulatú koncertet adó duó július 15-én, csütörtökön este lép színpadra a várban.

Gondolom, olyanok is ellátogatnak fél kilenc környékén a Port.hu színpadához, akik kedvelik a vidám, lötyögős zenét, és lesznek olyan nézők is, akik visszafogottabbak, és inkább szeretik ellazulva, csak a zenére koncentrálva végigállni a koncertet. Itt mindkét lehetőség adott lesz, ugyanis a Movits! mindenki kedvében szeretne járni.

A svéd srácok a tradicionálisan táncolható swinges, jazzes vonalat keverik némi hip-hoppal, mellőzve azt a bizonyos gangsta megjelenést. Bizonyára sokan kíváncsiak rájuk – akik egy jó kis hip-hopban reménykednek, hát ők is megkapják, csak egy kicsit Jovanottis verzióban.

Tehát minden érdeklődőnek üzenjük, hogy megéri megjelenni csütörtök este fél kilenckor a várban, mert a Movits! olyat fog mutatni, amire biztosan lehet rázni. Aki nem tud svédül, az is énekelheti a szövegeket, hiszen ebben a nyelvben észre sem venni, hogy ki nem ért hozzá.

Janni Anikó
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.