Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 23. Lenke
Veszprém
21°C
2024. július 23. Lenke
Veszprém
21°C

Bele az arcunkba!

2024. június 7. 10:42
Utoljára ilyen megkapóan őszinték talán a tatárok voltak, akik jöttek és el akarták törölni a föld színéről az önálló magyar államiságot. Megtörésünkre, elpusztításunkra volt még számos kísérlet, voltak törökök, németek, tanácsköztársaságosok, internacionalista dobrevek, majd liberális hátsó szobák, de ilyen nyíltan, kendőzetlenül és Veszprémben is, színpadon, mikrofonba üvöltve, hogy ide nekünk EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK?!!

Aki tapsolt, tudja mi ez? Kérem, gondolja meg! Ezredéves szabad hazánk, kultúránk, nyelvünk és hagyományaink elvesztését jelenti. Igen, ezt jelenti örökre. Megkapjuk helyette azt az ocsmány pusztító méreg főzetet, ami már ott rotyog az európai idiotizmus kondérjában, most még el sem hisszük, hogy ilyen rosszul lehet főzni és nem hisszük el, hogy ebből a förtelemből egyszer nekünk is nagykanállal ennünk kell.

Pedig pontosan ezt jelenti az Európai Egyesült Államok. Ez a főzet már rombol most is. Fél Európát mérgezi, nap, mint nap szisztematikusan. Már rá vannak kattanva. Már kötelező. Kikapcsolja a népek természetes immunrendszerét, a normalitást, a hagyományt, a tiszteletet, a nemzeti érzést, a haza szeretetét, a haza fogalmát, a haza létezését is. Van Európában, ahol már egy ilyen mondatért elítélnek, meghurcolnak, kirúgnak embereket. Aki nem eszi a moslékot, az ott már ellenség.

Legyünk észnél vasárnap! Kik ezek a szörnyek, akik el akarják venni tőlünk a hazánkat, el akarják venni a gyermekeinktől, az unokáinktól? Megvannak! Ott álltak a színpadon! Mentsen meg tőlük a Jóisten bennünket!

Bélafi László

A témához kapcsolódó cikk:

 

Kapcsolódó cikk
Dobrev Klára az Európai Egyesült Államokat építené Veszprémben is
Orbánozás, magyarpéterezés és fideszcsicskázás is volt az ellenzék kampányzáró rendezvényén szerdán délután Veszprémben, ahol helyi ügyeket legfeljebb Hartmann Ferenc, a baloldali pártok közös polgármester-jelöltje érintett, a többi felszólaló sokkal inkább az önkormányzatival egyidőben tartandó EP-választásról beszélt, viszont néhány elszólásból már a 2026-os országgyűlési választás ellenzéki helyezkedésére is lehetett következtetni.

 

vehir.hu
további cikkek
Bakonybélben rendezik a 9. Közép-Európai Csillagászati és Asztrofizikai Diákolimpiát Bakonybélben rendezik a 9. Közép-Európai Csillagászati és Asztrofizikai Diákolimpiát Bakonybélben rendezik a 9. Közép-Európai Csillagászati és Asztrofizikai Diákolimpiát augusztus 7. és 9. között. tegnap 21:25 A Tisza Párt elnökévé választották Magyar Pétert A Tisza Párt elnökévé választották Magyar Pétert  A párt alelnöke Radnai Márk, a párt operatív vezetője és Tarr Zoltán, az európai parlamenti delegáció vezetője lett a hétfői tisztújítás után.  tegnap 14:11 Joe Biden visszalép az elnökjelöltségtől Joe Biden visszalép az elnökjelöltségtől Joe Biden visszalép az elnökjelöltségtől - az amerikai elnök a közösségi médiában közzétett közleményben jelentette be ezt a szándékát vasárnap. 2024. július 21. 20:40 Tuzson Bence: eljutottunk oda, hogy Gutenberget és Zuckerberget már együtt lehet emlegetni Tuzson Bence: eljutottunk oda, hogy Gutenberget és Zuckerberget már együtt lehet emlegetni Egy jó kísérletnek tartja, de majd az idő igazolja, hogy valóban működőképes-e az Európai Unió új online szabályzási rendszere Tuzson Bence, igazságügyi miniszter szerint, aki a Századvég nyári egyetemén vett részt Veszprémben. A miniszter az előadásában elmondta azt is, hogy milyen logika szerint lehetne hatékonyabban felvenni a versenyt az online bűnözőkkel, valamint a mesterséges intelligencia adta lehetőségekről is beszélt az államigazgatási munkában. 2024. július 20. 23:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.