Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

EURO-2024: Styles és Nego külön edzett

2024. június 11. 19:20 // Forrás: MTI
Az egyaránt kisebb sérüléssel bajlódó Styles Callum és Nego Loic még külön dolgozott a pénteken rajtoló Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott első németországi edzésén.

A keddi tréning 17 órakor kifejezetten hűvös, 10 Celsius-fok körüli hőmérsékletben kezdődött. A nyirkos időben a múlt kedden az írországi felkészülési mérkőzésen megsérült Nego és a szombaton Izrael ellen megsérült Styles egyelőre a társaitól külön edzett. A másik 24 játékos viszont teljes értékű munkát végzett a hegyek között, festői környezetben fekvő Weiler-Simmerbergben, ahol - a svájciakkal ellentétben - remek minőségű pályán gyakorolhattak.

A németországi labdarúgó Európa-bajnokságon részt vevő magyar válogatott tagjai a csapat edzésén Weiler-Simmerbergben 2024. június 11-én. MTI/Illyés TiborA németországi labdarúgó Európa-bajnokságon részt vevő magyar válogatott tagjai a csapat edzésén Weiler-Simmerbergben 2024. június 11-én. MTI/Illyés Tibor

A magyar csapat szerdán nyilvános edzést tart, amelyre a helyiek nagyjából 500 jegyet kaptak.

A magyar válogatott szombaton a svájciak ellen Kölnben kezdi meg a szereplését a kontinensviadalon, majd Stuttgartban előbb jövő szerdán a házigazda németekkel, négy nappal később pedig a skótokkal találkozik a csoportkörben.

vehir.hu
további cikkek
Az önirónia fontos erény, de van, amikor nincs itt az ideje. Ez is olyan véleménycikk Az önirónia fontos erény, de van, amikor nincs itt az ideje. Ez is olyan „Rossi az isten; Rossi takarodjon! Egy a nemzet, egy a szív; túlfizetett és agyonsztárolt focisták!” A magyar szurkolók (?) egy része úgy váltogatta álláspontját a nemzeti csapat megítélése kapcsán az elmúlt héten, mint a futballpályákon előszeretettel becsmérelt Románia a szövetségeseit a II. világháborúban. 2024. június 30. 20:58 Most elbuktunk, de a jövő még a miénk lehet Erről jut eszembe… Most elbuktunk, de a jövő még a miénk lehet Bevallom, én is csalódott vagyok, amiért a magyar labdarúgó-válogatott nem jutott tovább a csoportjából a Németországban zajló Európa-bajnokságon. De ezen már kár rágódni, mert attól nem fog megváltozni a helyzet. Előre kell nézni: a keserű tapasztalatok felhasználásával és a hibák kijavításával ki kell jutni a két év múlva esedékes világbajnokságra! 2024. június 28. 9:12 Rossi: nem élveztem ezt az Eb-t EURO-2024 Rossi: nem élveztem ezt az Eb-t A magyar labdarúgó-válogatott csoportkörös búcsúja után Marco Rossi szövetségi kapitány ugyan néhány dolgon változtatna az Európa-bajnoki felkészülésen, de ezeket csupán apróságnak nevezte. 2024. június 27. 12:20 EURO-2024: kiesett a magyar labdarúgó-válogatott EURO-2024 EURO-2024: kiesett a magyar labdarúgó-válogatott A magyar labdarúgó-válogatott szerdán kiesett a németországi Európa-bajnokságon, mivel a csoportkör végén a harmadikok tabelláján a nyolcaddöntőről éppen lemaradó ötödik helyen zárt. 2024. június 26. 22:57

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.