Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 23. Lenke
Veszprém
21°C
2024. július 23. Lenke
Veszprém
21°C

Vb-re készülő válogatottal találkozott a nemesvámosi Bajnok DSE

2024. június 12. 22:10
A nyári szkopjei női junior kézilabda-világbajnokságra készülő angolai válogatottal játszott felkészülési mérkőzést a Bajnok DSE Nemesvámos csapata, amelyen a fiatal lányok jó iramot diktálva alig maradtak el az afrikai együttestől.

Az előző világbajnokságon hatodik helyezést elérő afrikaiak nagy tempót diktálva kezdték a találkozót Nemesvámoson, amihez a hazaiak hamar alkalmazkodtak, akik így a 16. percben mindössze egyetlen góllal (maradtak le (6-7). Rákapcsoltak az angolaiak, akik a félidőre hatgólosra növelték előnyüket (10-16).

A második játékrészben sem hagyott alább a lendület, amit a nemesvámosiak kezdtek jobban, gyorsan három góllal zárkóztak fel, de a védekezésükből hiányoztak a megállító faultok. Ezután nyitottabb rendszerre váltott a házigazda, ami némileg elbizonytalanította az angolai válogatott játékosait. A mérkőzés végére így sikerült két gólra felzárkózni (30-32) amely végül a végeredmény is maradt.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés:
Bajnoik SE Nemesvámos U19–Angola U20 30-32 (10-16)
Nemesvámosi sportcsarnok, vezette: Papp, Marosi
Nemesvámos: Lukács Boglárka, Blazsúr Hanna, Varga Flóra (kapusok), Markovics Rita 5, Fellembek Cserne 5, Barta Borbála 2, Lovász Zsófia, Kondor Vivien 10 (3), Perényi Dorka 2, Ács Fanni 2, Szabó Dóra 1, Gyopáros Noémi 1, Zentai Sára, Bene Lilla, Bors Maja 2.
Edző: Galambos Attila
Kiállítások: 2, ill. 9 perc
Hétméteresek: 4/3, ill. 2/2

Edzői értékelés

A vereség ellenére kiváló teljesítményt nyújtott csapatom. Példaértékű hozzáállással, jó játékkal búcsúztattuk az idei szezont úgy, hogy a hétvégén az ifikeret szinte minden tagja a strandkézilabda diákolimpia országos döntőn remekelt! Gratulálok a lányoknak!

– nyilatkozta Galambos Attila edző.

vehir.hu
Szalai Csaba

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.