Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ahányan, annyi féleképp

2010. július 18. 0:11 // Forrás: Gárdos Olívia
Megkérdeztük a fesztiválozókat, mi a véleményük az utcazenéről. Kell nekik az aszfaltbuli és főleg a kisszínpados fellépők.

Tiszinger Róbert, 47, üzemmérnök

- Örülök, hogy létezik ez a fesztivál. Az egész családdal nagyon jó programokat találtunk magunknak. Volt olyan fizetős koncert, ami azonban csalódást okozott, ellentétben a kisszínpadokkal, illetve az utcán spontánul éneklő zenészekkel, akik nagyon feldobják a hangulatot.



 

Vörösházi Zsolt, 30, oktató

- Tetszik, hogy pár napra felpezsdül a város, ahol élek. A fesztivál mindenkinek kikapcsolódási és feltöltődési lehetőség. Az viszont nem tetszik, hogy a nagyszínpad fizetőssé vált. Jobban örülök a kisebb zenekaroknak. Jó lenne, ha úgy zajlódnának a programok, mint régen, amikor csak a kezdő bandák koncerteztek.


 

Horváth Károlyné, 60, nyugdíjas

- Kell ez a pár nap a fiataloknak, hogy felhőtlenül szórakozzanak. Mi, nyugdíjasok is jól érezzük magunkat, nosztalgiázunk egy kicsit. A barátnőmmel fiatalabb korunkban, nagyon szerettünk koncertekre járni.




 

Nagy Karolina, 21, tanuló

- Még csak pár órája vagyok itt, de a hangulat fergeteges. Először a higiénia hiányossága tűnt szembe. A város tisztasága a buli hangulatát még inkább feldobná. Mindezek ellenére, a hangulatos zene mindenért kárpótol minket.



 
 

Süle Bara, 20, tanuló

- Dunakesziről érkeztünk a barátainkkal a fesztiválra. Nagyon jó híre volt eddig is és örülök, hogy végre mi is eljutottunk ide. A koncertekben az tetszik, hogy minden korosztály és stílus magára találhat bennük.




 

vehir.hu
további cikkek
Operalegendák egy színpadon Operalegendák egy színpadon Varga Róbert kulturális újságíró nagyot álmodott, amikor kitalálta, a veszprémi Agórában olyan nagy neveket ültet le egy asztalhoz, mint Rost Andrea, Pitti Katalin, Kalmár Magda és Miller Lajos. ma 14:20 Kihirdette életműdíjait a Magyar Mozgókép Fesztivál Kihirdette életműdíjait a Magyar Mozgókép Fesztivál Elek Judit filmrendező és forgatókönyvíró, Piros Ildikó színésznő, Gulyás Buda operatőr, Selmeczi György zeneszerző és Deimanik Tamásné Baba fénymegadó kiemelkedő pályáját méltatja idén a Magyar Mozgókép Fesztivál életműdíjjal. ma 11:40 Találkozzon a füredi bestselleríróval! Találkozzon a füredi bestselleríróval! Ismét egy exkluzív kávézásra hívjuk olvasóinkat. Ezúttal a szerencsések Karády Annával, a népszerű bestselleríróval találkozhatnak a Vehir.hu jóvoltából, aki olyan sikerkönyveknek a szerzője, mint A füredi lány, vagy éppen a Zserbó. A jelentkezéshez nem kell mást tennie, mint az alábbi linken regisztrálnia. A sorsolás után a szerencsések részt vehetnek a kötetlen hangulatú találkozón, ahol feltehetik kérdéseiket az írónőnek. tegnap 22:32 Májusban kinyit az első borszalon Veszprémben Májusban kinyit az első borszalon Veszprémben Megérkezett az első gólya Veszprémbe egy új rendezvény képében, ami az EKF eredményességét már az azon túli időszakban bizonyítja. Az első Veszprémi Borszalon azokat az értékeket képviseli, aminek erősítésén a kulturális főváros program hosszú időn át dolgozott. Május végén pedig bárki megtapasztalhatja ezt a Várban található impozáns helyszínen, amiről szerda délután árultak el a szervezők többet. tegnap 1:47

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.