Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Legkorábban szerdán hagyhatja el a kórházat Varga Barnabás

2024. június 24. 15:04 // Forrás: MTI
A műtétet követően legkorábban szerdán engedik ki a kórházból Varga Barnabást, a magyar labdarúgó-válogatott középcsatárát, aki a Skócia elleni Európa-bajnoki mérkőzésen többszörös arckoponyacsont-törést szenvedett.

"Barni az ütközéskor agyrázkódást szenvedett, az eszméletét is elvesztette - idézte a csatár klubjának, az FTC-nek a honlapja a FradiMédiának nyilatkozó Pánics Gergelyt csapatorvost. - A mentőhöz érve már visszatért a tudata, ezt követően bevitték a stuttgarti klinikára, ahol a kivizsgálás után felállították a terápiás tervet, eszerint meg fogják műteni. Csatárunk többszörös arckoponyacsont-törést szenvedett, több kisebb és nagyobb csont is eltört az arcában, volt, amelyik el is mozdult. Az operáció után két napig bent tartják, ha minden jól alakul, szerdán engedik ki" - fogalmazott az orvos, aki nem akarta kommentálni a stadionban szolgálatot teljesítő egészségügyi személyzet tevékenységét. - "Ami a német protokollt és az elsősegélynyújtást illeti, nem szeretném kommentálni, mivel nem ismerem részletesen és nem én felelek érte. Annyit viszont elmondhatok, hogy volt lehetőségem meglátogatni Barnát a kórházban, és azt tapasztaltam, hogy szakértő kezekben van, és nagy odafigyelésben részesül."

A sérült Varga Barnabáshoz hordágyat húz Szoboszlai Dominik (k) a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. A magyar válogatott a 101. percben szerzett góllal 1-0-ra legyőzte Skóciát, ezzel megőrizte esélyét a nyolcaddöntőbe jutásra. MTI/Koszticsák SzilárdA sérült Varga Barnabáshoz hordágyat húz Szoboszlai Dominik (k) a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. A magyar válogatott a 101. percben szerzett góllal 1-0-ra legyőzte Skóciát, ezzel megőrizte esélyét a nyolcaddöntőbe jutásra. MTI/Koszticsák Szilárd

Varga Barnabás a vasárnap esti mérkőzés 68. percében ütközött a skótok kapusával, ami után hosszú percekig ápolták a pályán, majd a stadionból az egyik helyi kórházba szállították.

Az A csoport harmadik fordulójának mérkőzését a magyar válogatott 1-0-ra nyerte meg Csoboth Kevin 100. percben lőtt góljával, ezzel három ponttal az A jelű négyes harmadik helyén végzett és még reménykedhet a nyolcaddöntőbe jutásban.

vehir.hu
további cikkek
Most elbuktunk, de a jövő még a miénk lehet Erről jut eszembe… Most elbuktunk, de a jövő még a miénk lehet Bevallom, én is csalódott vagyok, amiért a magyar labdarúgó-válogatott nem jutott tovább a csoportjából a Németországban zajló Európa-bajnokságon. De ezen már kár rágódni, mert attól nem fog megváltozni a helyzet. Előre kell nézni: a keserű tapasztalatok felhasználásával és a hibák kijavításával ki kell jutni a két év múlva esedékes világbajnokságra! ma 9:12 Rossi: nem élveztem ezt az Eb-t EURO-2024 Rossi: nem élveztem ezt az Eb-t A magyar labdarúgó-válogatott csoportkörös búcsúja után Marco Rossi szövetségi kapitány ugyan néhány dolgon változtatna az Európa-bajnoki felkészülésen, de ezeket csupán apróságnak nevezte. tegnap 12:20 Most akkor Grúzia vagy Georgia ejtette ki a magyarokat? Most akkor Grúzia vagy Georgia ejtette ki a magyarokat? Szerda este egy kaukázusi ország teljes értetlenségbe taszította a magyarokat. Egyfelől azért, hogy hogyan tudták legyőzni a labdarúgó Európa-bajnokságon a Cristiano Ronaldóval felálló portugálokat – ezzel kiejtve a magyarokat a tornáról – valamint, hogy miért nevezte őket végig a kommentátor georgiaiaknak grúzok helyett. tegnap 8:27 EURO-2024: kiesett a magyar labdarúgó-válogatott EURO-2024 EURO-2024: kiesett a magyar labdarúgó-válogatott A magyar labdarúgó-válogatott szerdán kiesett a németországi Európa-bajnokságon, mivel a csoportkör végén a harmadikok tabelláján a nyolcaddöntőről éppen lemaradó ötödik helyen zárt. 2024. június 26. 22:57

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.