Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Varga Barnabás elhagyta a stuttgarti kórházat és hazautazott

2024. június 26. 14:39 // Forrás: MTI
Elhagyta a stuttgarti kórházat és hazautazott Varga Barnabás, a németországi Európa-bajnokságon szereplő magyar labdarúgó-válogatott csatára - számolt be róla szerdán a magyar szövetség közösségi oldala.

Varga a vasárnap esti magyar-skót (1-0) csoportmérkőzés 71. percében egy beívelést követően ütközött a skót kapussal, Angus Gunnal, és még a levegőben elveszítette az eszméletét. Hosszas ápolást követően stabil állapotban szállították kórházba, többszörös arccsonttöréssel és agyrázkódással is.

A Ferencváros támadója - aki a Svájc elleni első csoportmérkőzésen (1-3) gólt szerzett - hétfőn sikeres műtéten esett át, másnap pedig Marco Rossi szövetségi kapitányék is meglátogatták.

Az FTC honlapja szerint játékosuk a körülményekhez képest jól van.

"Köszönöm a rengeteg támogató üzenetet. Jó újra itthon lenni. Most néhány hét pihenő következik, utána a gyógyulásomra koncentrálok. Visszanéztem már az esetet, nem vagyok ijedős típus" - árulta el a csatár, aki reméli, hogy a válogatott folytathatja szereplését a nyolcaddöntőben.

vehir.hu
további cikkek
Spanyolország negyedszer Európa-bajnok EURO-2024 Spanyolország negyedszer Európa-bajnok A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot. 2024. július 14. 22:55 EURO-2024: Spanyolország negyedszer, Anglia először diadalmaskodhat EURO-2024 EURO-2024: Spanyolország negyedszer, Anglia először diadalmaskodhat A spanyol labdarúgó-válogatott rekordot jelentő negyedik alkalommal hódítja el az Európa-bajnoki trófeát, ha vasárnap este legyőzi a berlini döntőben a legutóbbi kontinenstornán ezüstérmes és története első diadalára készülő Angliát. 2024. július 12. 13:24 EURO-2024: Watkins döntőbe lőtte Angliát EURO-2024 EURO-2024: Watkins döntőbe lőtte Angliát Az angol labdarúgó-válogatott utolsó pillanatban szerzett góllal hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a holland csapatot a németországi Európa-bajnokság Dortmundban játszott szerdai elődöntőjében. 2024. július 10. 23:04 EURO-2024: a franciák legyőzésével ötödször döntős Spanyolország EURO-2024 EURO-2024: a franciák legyőzésével ötödször döntős Spanyolország A spanyol labdarúgó-válogatott hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a francia csapatot a németországi Európa-bajnokság Münchenben játszott keddi elődöntőjében, ezzel története során ötödik alkalommal jutott be a fináléba a kontinensviadalon. 2024. július 9. 22:58

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.