Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Évet zárt a Ritmus Tánc és Mozgásművészeti Egyesület

2024. július 5. 8:58
A Veszprém vármegyei Ritmus Tánc és Mozgásművészeti Egyesület fergeteges évzáró műsort rendezett az Agóra Kulturális Központban.

Az elmúlt hétvégén rendezett esten elsőként az izgalmas mesék, szórakoztató filmek világába kalauzolták el a táncosok a nézőket. A következő részben egy történetet meséltek el a gyermekek a tánc nyelvén. A második felvonásban az elmúlt évad versenykoreográfiáit láthatta a nagyérdemű, melyek kiemelkedtek a megmérettetések során.

Az egyesület a 2023/2024-es évadban 55 produkciót állított színpadra. A veszprémi táncosok a versenyeken 118 aranyérem, 104 ezüstérem és 16 bronzérem boldog tulajdonosai lettek. Megfeszített munkával, kitartással, alázattal érték el ezeket a kiemelkedő eredményeket. 

Galéria
Ritmus Gála az Agórában

Az idei versenyszezonban minden megmérettetés alkalmával sikerült szóló, duó, kis- és nagycsoportos koreográfiákkal is felkelteni az elismert szakmai zsűri figyelmét.

Az előadott koreográfiákat a gálán résztvevők is vastapssal díjaztak.

Az egyesület vezetői zárásként büszkeségüket és elégedettségüket fejezték ki a fiatalok irányába, akik az év során tanúsított kemény munkájukkal, tánc iránti szeretetükkel, elszántságukkal kivívták a szakma elismerését is.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.