Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
18°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
18°C

A zeneipar aktuális kihívásaira keres választ a XII. Music Hungary Konferencia


ma 10:06 // Forrás: Music Hungary Szövetség
A zeneipar előtt álló kihívásokra és az új lehetőségekre fókuszálva, idén november 18-20. között rendezik meg Veszprémben a XII. Music Hungary Konferenciát és Showcase-t.

Az esemény fókusztémája: Hangnemváltás: Alkalmazkodás és rock ’n’ roll, amely az iparág folyamatos átalakulását és az erre adott reakciókat, megküzdési stratégiákat vizsgálja. 

Vajon valóban lecsengett már a zeneipar aranykora, vagy csupán megtévesztő nosztalgiával tekintünk vissza? A konferencia lehetőséget ad arra, hogy a szakma képviselői közösen keressenek választ arra kérdésre, hogy hogyan érdemes reagálni a változásokra: válasszák az alkalmazkodást vagy menjenek szembe az árral és lázadjanak?

Az idei konferencia kurátora: Chikán Eszter

A háromnapos rendezvény egyik fontos eseménye a harmadik alkalommal átadásra kerülő Music Hungary-díj, amely a könnyűzene kiemelkedő tehetségeit és háttérszereplőit ismeri el, hozzájárulva a zenei szektor fontosságának hangsúlyozásához.

A konferenciát kísérő showcase program idén is izgalmas koncertekkel várja az érdeklődőket három helyszínen, mindkét este. A magyar zenei élet különleges, feltörekvő fellépői mutatkoznak be a jazz-poptól a trapig – mindez ingyenesen látogatható koncerteken!

vehir.hu
további cikkek
Nyárbúcsúztató koncert a Gizella Nőikarral Nyárbúcsúztató koncert a Gizella Nőikarral Az MTA VEAB Kuturális Egyesülete szeptember 23-án 18:30 órától a VEAB székházában nyárbúcsúztató koncertet szervez a Gizella Nőikarral. ma 10:36 A zöldhulladék nem szemét, hanem érték A zöldhulladék nem szemét, hanem érték Veszprémben nem csupán a kertes házban élők komposztálhatnak, hiszen a Mester utcában valamint a Csikász Imre utcában már rendelkezésre állnak azok a komposztálók, amelyekbe a környéken lakók is elhelyezhetik zöldhulladékaikat. tegnap 15:57 A Laczkó Dezső Múzeum 120 éves múltja: a város kulturális szíve és öröksége A Laczkó Dezső Múzeum 120 éves múltja: a város kulturális szíve és öröksége Szerda délután ünnepélyes sajtótájékoztatóval egybekötött kiállításmegnyitón tisztelegtek a veszprémi Laczkó Dezső Múzeum előtt, amely immár 120 éve őrzi és mutatja be a város kulturális és történelmi örökségét. 2024. szeptember 18. 20:53 Csemer Boggie: Érett, önfeledt előadó lettem Csemer Boggie: Érett, önfeledt előadó lettem Szeptember 26-án Veszprémben koncertezik Csemer Boglárka, azaz Boggie: Maradj még című turnéjával járja az országot. Az énekesnőnek különleges kötődése van Veszprémhez, amellett, hogy Hangvilla-díjas, a Maradj mégnek a klipjét is a térségben forgatták. A turné kapcsán kérdeztük Boggiet, de szóba jött a művészvilág itthoni helyzete, a társadalmi elismertség, a nyitottság kérdése is… ma 12:03

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.