Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Európa-liga: brüsszeli vereséggel rajtolt a Ferencváros

2024. szeptember 25. 23:14 // Forrás: MTI
A Ferencváros 2-1-es vereség szenvedett a belga Anderlecht otthonában a labdarúgó Európa-liga alapszakaszának szerdai nyitófordulójában.

A hazaiak a 60. percben Yari Verschaeren góljával szerezték meg a vezetést, hat perccel később pedig Kasper Dolberg büntetőből növelte az előnyt. A hajrában az emberelőnyben futballozó Ferencváros a 86. percben Adama Traoré szerencsés találatával szépített, de az állás ezután már nem változott.

Kasper Dolberg, az Anderlecht játékosa büntetőből gólt rúg Dibusz Dénesnek, az FTC kapusának a labdarúgó Európa-liga alapszakaszának 1. fordulójában játszott RSC Anderlecht – Ferencváros TC mérkőzésen a brüsszeli Constant Vanden Stock Stadionban. MTI/Kovács TamásKasper Dolberg, az Anderlecht játékosa büntetőből gólt rúg Dibusz Dénesnek, az FTC kapusának a labdarúgó Európa-liga alapszakaszának 1. fordulójában játszott RSC Anderlecht – Ferencváros TC mérkőzésen a brüsszeli Constant Vanden Stock Stadionban. MTI/Kovács Tamás

A Ferencváros - amely története során először kapott ki belga csapattól az európai kupaporondon - jövő csütörtökön az angol Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur együttesét fogadja a Groupama Arénában.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.