Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Milák Kristóf még az ősszel megnevezheti új edzőjét

ma 17:09 // Forrás: MTI
Még az ősz folyamán megnevezheti új edzőjét Milák Kristóf kétszeres olimpiai bajnok úszó.

Ezt Zala György, a Honvéd klasszisának erőnléti edzője nyilatkozta abban az interjúban, amely a Magyar Úszó Szövetség oldalán jelent meg.

Vele úszásról csak abban a vonatkozásban beszélek, hogy mi a legközelebbi versenye és az arra történő eredményes felkészülése érdekében milyen erőnléti munkára lehet szüksége. Akár hiszi, akár nem, én például a mai napig nem tudom, hol és kivel fogja folytatni az úszóedzéseket. Nekem azt mondta: nyugi, ősszel megmondom, ki lesz az új edzőm

- mondta a kétszeres olimpiai bronzérmes kenus.

Az aranyérmes Milák Kristóf a férfi 100 méteres pillangóúszás eredményhirdetésén a 2024-es párizsi nyári olimpián a Párizs melletti Nanterre-ben lévő Paris La Défense Arénában 2024. augusztus 3-án. MTI/Kovács TamásAz aranyérmes Milák Kristóf a férfi 100 méteres pillangóúszás eredményhirdetésén a 2024-es párizsi nyári olimpián a Párizs melletti Nanterre-ben lévő Paris La Défense Arénában 2024. augusztus 3-án. MTI/Kovács Tamás

A Milákkal való közös edzéseivel kapcsolatban Zala György elmondta, rengeteget edzettek együtt a Honvédban, ezért ő a "hol a Milák?" kérdést kissé felfújtnak érezte.

Milák Kristóf a párizsi olimpián 200 méter pillangón címvédőként ezüstérmet nyert, 100 méteren azonban - ahol három éve Tokióban második volt - diadalmaskodott. Ezt követően jelentette be edzője, Virth Balázs, hogy véget ért a kapcsolatuk.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.