Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Gázrobbanás történt Tapolcán, egy ember megsérült

tegnap 22:18 // Forrás: MTI
Gázrobbanás történt vasárnap este Tapolcán egy tízemeletes társasház harmadik emeleti lakásában a Kazinczy téren, egy ember súlyosan megsérült – tájékoztatta az MTI-t a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.

Márta Attila tűzoltó hadnagy közlése szerint a robbanás következtében a lakás erkélye leomlott. A káresetnél az ajkai, keszthelyi badacsonytomaji hivatásos és a tapolcai önkormányzati tűzoltók mellett a Veszprém vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is dolgozik. Kisebb tűz is keletkezett az ingatlan konyhájában, amelyet egy szabadnapos tűzoltó oltott el.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint az érintett épületszárnyat átmenetileg kiürítették, 198 ember hagyta el a lakásokat, akik rövid időn belül visszatérhettek otthonaikba, az érintett szintek lakóinak kivételével, akik a szükséges rendőri intézkedést követően szintén hazatérhetnek.

A baleset súlyos sérültjét a veszprémi kórházba szállították.

vehir.hu
további cikkek
Harminchárom éve elkövetett gyilkosságot oldottak meg a Veszprém vármegyei rendőrök kék fény Harminchárom éve elkövetett gyilkosságot oldottak meg a Veszprém vármegyei rendőrök 1991. augusztus 26-án éjszaka ismeretlenek betörtek a paloznaki parókiára, ahol Csontos Gyula plébánost úgy bántalmazták, hogy ő belehalt sérüléseibe, Balázsi Anna apáca pedig maradandó sérüléseket szenvedett. Sokáig úgy tűnt, hogy a tettesek megúszhatják tettüket, a rendőrség viszont időről időre elővette a bűnügy aktáját, most pedig egy nemzetközi összefogásnak köszönhetően sikerült elfogni az egyik tettest. ma 16:00 155 lakástűz volt eddig az idén vármegyénkben kék fény 155 lakástűz volt eddig az idén vármegyénkben Az év első három negyedévében összesen 155 lakóépületben keletkezett tűz, 38-cal kevesebben, mint a tavalyi év hasonló időszakában. Mindössze öt vármegyében volt ennél kevesebb lakástűz az országban. A tűzesetek során 19 ember sérült meg, 12-vel többen, mint 2023 első kilenc hónapjában – közölte a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.  ma 13:11 Eltűnt egy tizenhárom éves ajkai fiú kék fény Eltűnt egy tizenhárom éves ajkai fiú Az Ajkai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 13 éves, ajkai fiú eltűnése ügyében. 2024. szeptember 26. 23:28 Baleset a nyolcason Veszprém és Öskü között Baleset a nyolcason Veszprém és Öskü között 2024. szeptember 24. 18:39

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.